ΕΟΚ

Κώστας Πετρόπουλος: "Στηρίζω την ομάδα του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ 1987 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ 1987 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Με γραπτή δήλωσή του, ο Κώστας Πετρόπουλος δήλωσε ότι θα στηρίξει την ομάδα του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ, με στόχο να υπάρξει "όραμα και πνοή στις νέες γενιές".

Ακόμη μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού μπάσκετ τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ. Ο Κώστας Πετρόπουλος, μία από τις πλέον εμβληματικές φιγούρες του αχαϊκού αθλητισμού -μέσω γραπτής δήλωσής του- τόνισε πως στηρίζει την ομάδα ανθρώπων με την οποία συμπορεύεται η "Αράχνη" με φόντο τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας. Ο "Νουρέγιεφ" μίλησε για ανάγκη να φύγει το ελληνικό μπάσκετ " από τη μιζέρια και την σκοτεινιά" με στόχο να " είναι η επόμενη μέρα φωτεινή και αισιόδοξη".

Ο Παναγιώτης Φασούλας έχει στο πλευρό του εδώ και αρκετό καιρό κι άλλες μεγάλες προσωπικότητες του χώρου, όπως ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Μέμος Ιωάννου και ο Ευθύμης Ρεντζιάς, με τον Κώστα Πετρόπουλο να προσθέτει ακόμη μεγαλύτερο ειδικό βάρος στην προσπάθεια που θα κάνει η "Αράχνη" να πάρει τα ηνία της ΕΟΚ, διαδεχόμενος τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Κώστα Πετρόπουλου:

"Το άθλημα του μπάσκετ στη χώρα μας διανύει μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους στη σύγχρονη ιστορία του, τόσο σε επίπεδο συλλόγων, όσο κι σ' αυτό της Ομοσπονδίας. Οι εξελίξεις στους κόλπους του αθλήματος θα σηματοδοτήσουν το μέλλον του, τις δυνατότητες να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των ημερών.

Σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία χρειάζεται -επιβάλλεται θα έλεγα- η συστράτευση των ανθρώπων του αθλήματος, πρωταγωνιστών που άφησαν το αποτύπωμα τους στους στίβους, που υπέγραψαν λαμπρές σελίδες του παρελθόντος, που δυστυχώς σήμερα νοσταλγούμε με βαθιά περίσκεψη.

Προσωπικότητες ακτινοβολίας και κύρους ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα, να οδηγήσουν και πάλι τα μπάσκετ στην εξωστρέφεια, στη διαφάνεια, να δώσουν και πάλι όραμα και πνοή στις νέες γενιές να συγκρουστούν με τα δύσκολα, να αναμετρηθούν με το "αδύνατο" για να σκαρφαλώσουν και πάλι στη κορυφή.

Για όλους αυτούς τους λόγους που αφορούν την επόμενη μέρα, την οποία προσωπικά θα ήθελα φωτεινή και αισιόδοξη, μακριά από τη μιζέρια και τη σκοτεινιά, στηρίζω για τις εκλογές στην Ομοσπονδία, ολόψυχα την ομάδα του Παναγιώτη Φασούλα με τους Φάνη Χριστοδούλου, Μέμο Ιωάννου, Ευθύμη Ρεντζιά, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Γιώργο Καράγκουτη και την αξιότιμη Αναστασία Κωστάκη και δεσμεύομαι να είμαι μαζί τους για ότι αυτοί κρίνουν κι όποτε χρειαστεί, πάντα, όπως το έπραξα πολλές φορές στο παρελθόν, από τη θέση του απλού στρατιώτη.

Με εκτίμηση,

Κώστας Πετρόπουλος"

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ