ΕΟΚ

Μπόγρης για Φασούλα: "Ο Σεπτέμβρης να σε βρει στη θέση που μας αξίζει"

Μπόγρης για Φασούλα: "Ο Σεπτέμβρης να σε βρει στη θέση που μας αξίζει"

Ο Γιώργος Μπόγρης συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Φασούλα τον οποίο αποθέωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και του ευχήθηκε τα καλύτερα ενόψει των εκλόγων στην ΕΟΚ.

Ο Γιώργος Μπόγρης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος όπως είναι γνωστό έχει θέσει υποψηφιότητα για το ΔΣ της ΕΟΚ στις επερχόμενες εκλογές της ομοσπονδίας.

Ο 31χρονος σέντερ που και τη νέα περίοδο θα αγωνιστεί στην Τενερίφη αποθέωσε την "αράχνη" γράφοντας χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Instagram.

" Πόσο ωραίο είναι όταν γνωρίζεις ανθρώπους που θαυμάζεις και βγαίνουν ανώτεροι των προσδοκιών σου; Γιατί πέρα από το μπασκετικό κομμάτι, τις επιτυχίες (ομαδικές και ατομικές) και την ηγετική σου φυσιογνωμία, γνώρισα έναν άνθρωπο πανέξυπνο, ταπεινό, με ιδέες και την ίδια δίψα για το άθλημα όπως παλιά. Έναν άνθρωπο χορτάτο από το χειροκρότημα, που ξέρει το άθλημα από μέσα όσο κανείς και που δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται. Μεγάλε Παναγιώτη Φασούλα, ευχαριστώ για τον χρόνο σου και ελπίζω ο Σεπτέμβρης να σε βρει στη θέση που ΜΑΣ αξίζει".

View this post on Instagram

Πόσο ωραίο είναι όταν γνωρίζεις ανθρώπους που θαυμάζεις και βγαίνουν ανώτεροι των προσδοκιών σου? Γιατί πέρα από το μπασκετικό κομμάτι, τις επιτυχίες (ομαδικές και ατομικές) και την ηγετική σου φυσιογνωμία, γνώρισα έναν άνθρωπο πανέξυπνο, ταπεινό, με ιδέες και την ίδια δίψα για το άθλημα όπως παλιά. Έναν άνθρωπο χορτάτο από το χειροκρότημα, που ξέρει το άθλημα από μέσα όσο κανείς και που δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται. Μεγάλε Παναγιώτη Φασούλα, ευχαριστώ για τον χρόνο σου και ελπίζω ο Σεπτέμβρης να σε βρει στη θέση που ΜΑΣ αξίζει. #αραχνη_για_πρεζιντεντ #η_αναγεννηση_του_μπασκετ #να_ειναι_μπασκετ #ο_λουμιδης_στους_καφεδες

A post shared by Georgios Bogris (@bogrinho) on

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ