ΕΟΚ

Βασιλακόπουλος: "Χυδαίος και λαϊκιστής ο Κοντονής!"

Βασιλακόπουλος: "Χυδαίος και λαϊκιστής ο Κοντονής!"

Η πλευρά του Σταύρου Κοντονή έσπευσε να διευκρινίσει ότι το ΟΑΚΑ δεν πωλείται αλλά... αξιοποιείται και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος παρέπεμψε στο μνημόνιο, εξηγώντας ότι στους λαϊκιστές αξίζει μόνο η περιφρόνηση!

Η πλευρά του Υφυπουργού Αθλητισμού εξέδωσε σκληρή απαντητική ανακοίνωση για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο όπου αναφέρεται με αιχμηρό τρόπο στον πρόεδρο της ΕΟΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι " το ΟΑΚΑ δεν πωλείται , αξιοποιείται σε σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα"

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ σήκωσε το γάντι και παρέπεμψε στο μνημόνιο της 12ης Ιουλίου 2015, κάνοντας λόγο για "χυδαιολογούντες και λαϊκίζοντες, στους οποίους δεν αξίζει καμία απάντηση, ούτε ο δημόσιος διάλογος, παρά μόνο η περιφρόνηση".

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου: "Στους χυδαιολογούντες και λαϊκίζοντες, δεν αξίζει καμία απάντηση, ούτε ο δημόσιος διάλογος, παρά μόνο η περιφρόνηση. Προς γνώσιν του κοινού, πάντως, στο μνημόνιο της 12ης Ιουλίου 2015, το οποίο έχει υπογράψει η Κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος ο κ. Κοντονής, στην 4η σελίδα της ελληνικής έκδοσης, αναφέρει τις λέξεις «ρευστοποίηση και εκποίηση». Αν αυτό δεν συνιστά πώληση, τότε διαφέρουμε σαφώς στην κατανόηση της ελληνικής γλώσσας. Ετερον ουδέν και δεν πρόκειται να επανέλθω".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ