ΜΠΑΣΚΕΤ

Φασούλας - Ρεντζιάς επισκέφθηκαν τον Βόλο και τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο

Φασούλας - Ρεντζιάς επισκέφθηκαν τον Βόλο και τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο

Να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Δήμο Βόλου θέλουν οι Φασουλας - Ρεντζιάς, που συναντήθηκαν με τον Αχιλλέα Μπέο με φόντο τις εκλογές στην ΕΟΚ και την διάθεσή τους να αναλάβουν την διοίκησή της.

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, έκαναν την Πέμπτη (10/9) ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Νίκος Κώτσης κι ο Κώστας Νικάκης στο πλαίσιο των επαφών τους για τη διεκδίκηση της νεας διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Οι Φασουλας - Ρεντζιάς ενημέρωσαν τον Μπέο για τα σχέδιά τους για την αναβάθμιση του μπάσκετ στην Ελλάδα, του εξήγησαν ότι θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία με τον Δήμο Βόλου για τη διοργάνωση σημαντικών διοργανώσεων και τον ακουσαν να λέει ότι στόχος του είναι η πόλη να εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο αθλητικό κέντρο με σημαντικά αθλητικά events.

Στην συνέχεια, ο Φασούλας με το επιτελείο του συναντήθηκαν και με την Αντιπεριφερειάρχη Νομού Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, με την οποία ανέλυσαν τις προϋποθέσεις εξέλιξης και ανάπτυξης του αθλήματος. Μάλιστα, η κ. Κολυνδρίνη δεν έκρυψε την χαρά της που στη συνάντηση έδωσε το παρών ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο οποίος εκτός από πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Θεσσαλίας, είναι και προσωπικός της φίλος.

Το πρόγραμμα του Παναγιώτη Φασούλα στον Βόλο έκλεισε με την συζήτηση του υποψήφιου για τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ με σωματεία της Μαγνησίας. Ο Φασούλας παρουσίασε τις θέσεις της παράταξης του για την επανεκκίνηση και τον συγχρονισμό της ΕΟΚ, ενώ ακολούθησε διάλογος με τους εκπροσώπους των τοπικών σωματείων, όπου καταγράφηκαν προβληματισμοί, αγωνίες και προτάσεις για το σήμερα και το αύριο του μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ