ΜΠΑΣΚΕΤ

Η βοήθεια της οικογένειας Αντετοκούνμπο στους πληγέντες της Καρδίτσας

Milwaukee Bucks forward Thanasis Antetokounmpo (43) in the first half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Milwaukee Bucks forward Thanasis Antetokounmpo (43) in the first half of an NBA basketball game Monday, March 9, 2020, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Στο πλευρό των πληγέντων από τον Ιανό, κατοίκων της Καρδίτσας, στέκεται η οικογένεια Αντετοκούνμπο που στέλνει είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης.

Ο Ιανός και η προ ολίγων ημερών κακοκαιρία που έπληξε την Ελλάδα, άφησαν σημάδια στη Θεσσαλία και ειδικά την Καρδίτσα. Οι καταστροφές ήταν τεράστιες και προς το παρόν ανυπολόγιστες, ωστόσο η συσπείρωση του κόσμου δείχνει ξανά το μεγαλείο ενός λαού που έχει περάσει πολλά, μα πάντα βρίσκει τρόπους για να ξεπερνά κάθε εμπόδιο.

Σημαντική είναι και η βοήθεια της οικογένειας Αντετοκούνμπο, η οποία έσπευσε να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο την προσπάθεια που γίνεται ώστε οι πληγέντες να σταθούν άμεσα ξανά στα πόδια τους. Τις λεπτομέρειες τις ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ της πόλης, ο ΑΣ Καρδίτσας, που ευχαρίστησε γι' αυτή την κίνηση τους Γιάννη, Θανάση, Κώστα και Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας:

" Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά. Προσωπικά ο Θανασης Αντετοκουμπο, μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον ΑΣ Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών. Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ