ΜΠΑΣΚΕΤ

Καπογιάννη: "Να συμβάλλω στην ανάπτυξη του Κρόνου Γέρακα"

Καπογιάννη: "Να συμβάλλω στην ανάπτυξη του Κρόνου Γέρακα"

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε για τους λόγους που την έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση του Κρόνου Γέρακα και να αναλάβει την τεχνική διεύθυνση των γυναικείων τμημάτων του.

Η Ελένη Καπογιάννη στις πρώτες της δηλώσεις μετά την συμφωνία της με τον Κρόνο Γέρακα αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να πει το "ναι" στην πρόταση που της έγινε. Η πρώην προπονήτρια του Ολυμπιακού πλέον θα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της στην ομάδα της βορειοανατολικής Αττικής και δεν έκρυψε πως ανυπομονεί να συμβάλει στην ανάπτυξη του Κρόνου Γέρακα και κατ' επέκταση του γυναικείου μπάσκετ.

"Πάντοτε πίστευα ότι εμείς που υπηρετούμε το χώρο του γυναικείου μπάσκετ θα πρέπει με όποιο τρόπο μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξή του. Είμαι χαρούμενη που λόγω συγκυριών μου επιτρέπει ο χρόνος μου να ασχοληθώ οικειοθελώς και αφιλοκερδώς με έναν σύλλογο που αγαπά και καλλιεργεί το γυναικείο μπάσκετ με υψηλά στάνταρτς.

Είναι χαρά μου να μοιραστώ τη γνώση και την εμπειρία μου με τους εξαίρετους διοικούντες του συλλόγου αυτού και τους προπονητές όλων των τμημάτων!

Θέλω κι εγώ να συμβάλλω στην ανάπτυξη του Κρόνου Γέρακα και κατ επέκταση του γυναικείου μπάσκετ!", αναφέρει η δήλωση της Ελένης Καπογιάννη.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ