ΜΠΑΣΚΕΤ

H νέα σύνθεση της ΚΕΔ: Παραιτήθηκε ο Συμεωνίδης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Με νέα σύνθεση θα συνεδριάζει τη φετινή σεζόν η ΚΕΔ, η οποία θα αποτελείται πλέον από πέντε μέλη. Τρία νέα πρόσωπα στην πενταμελή σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Τρία νέα πρόσωπα θα έχει η ΚΕΔ της νέας αγωνιστικής περιόδου, μια απόφαση που πάρθηκε μερικές ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα αποτελείται από πέντε μέλη, τρία εκ των οποίων θα είναι νέα σε σχέση με αυτή που υπήρχε μέχρι πρότινος.

Από την παλιά σύνθεση της ΚΕΔ συνεχίζουν ο Κυριάκος Ταβουλαρέας με τον Κώστα Κορομηλά, την ώρα που παρελθόν αποτελεί ο Στέλιος Συμεωνίδης, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ. Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα, πρόκειται για τους Νίκο Παπαδημητρίου (επιστρέφει μετά από ολιγοετή απουσία), ο Γιώργος Τανατζής και ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος.

Η δράση το Κύπελλο Ελλάδας ξεκίνησε την Τετάρτη (18/9), με τα επόμενα παιχνίδια να διεξάγονται το διήμερο που ακολουθεί (21 & 22/9) -σε αυτά θα κάνει... ντεμπούτο κι ο Ολυμπιακός Β' με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά.

Η Basket League ξεκινά στις 28 Σεπτεμβρίου, με δύο ντέρμπι: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - ΑΕΚ και Άρης - ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, η δράση στις υπόλοιπες εθνικές κατηγορίες ξεκινάει:

Α2 - 5 Οκτωβρίου

Β' Εθνική - 6 Οκτωβρίου

Γ' Εθνική - 13 Οκτωβρίου

Α1 Γυναικών - 13 Οκτωβρίου

Α2 Γυναικών -13 Οκτωβρίου

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ