ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Εκδικάστηκε η προσφυγή, την Δευτέρα καταθέτει τα υπομνήματα η ΕΟΚ

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΟΚ πήρε παράταση μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (20/5) για να καταθέσει τα υπομνήματα, κατά την εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ.

Εκδικάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (16/5) στο ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά του ορισμού των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της Basket League , με το θέμα να παίρνει παράταση μέχρι την Δευτέρα (20/5). Κάτι που σημαίνει με άλλα λόγια, ότι οι αγώνες των playoffs θα γίνουν κανονικά το προσεχές Σάββατο (18/5), από τη στιγμή που δεν υπήρξε ούτε σήμερα κάποια τελεσίδικη απόφαση για την τύχη της υπόθεσης.

Στην εκδίκαση της προσφυγής η ΕΟΚ ζήτησε παράταση για να καταθέσει τα απαραίτητα υπομνήματα και πήρε προθεσμία μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (20/5), προκειμένου να συμβεί αυτό. Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την πρώτη φάση των Playoffs είναι την Δευτέρα το απόγευμα (20/5, 19:00) βάσει του προγράμματος που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΣΑΚΕ , μία ημέρα μετά την επεισοδιακή χθεσινή συνεδρίαση στον ΕΣΑΚΕ , από την οποία αποχώρησαν οι "ερυθρόλευκοι" .

Προηγουμένως ο δικαστής του ΑΣΕΑΔ είπε στις δύο πλευρές ότι έκανε έρευνα γύρω από την υπόθεση και βρήκε δύο διαφορετικούς κανονισμούς για την σύσταση της ΚΕΔ, με τον έναν να αναφέρει μονομελή ή τριμελή επιτροπή και τον άλλο τριετή ή πενταμελή. Ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΟΚ ξεκαθάρισε ότι ισχύει το δεύτερο (3μελής ή 5μελής) και πήρε παράταση μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (20/5, 12:00) για να καταθέσει τα υπομνήματα.

Στην εκδίκαση της προσφυγής παραβρέθηκαν από πλευράς Ολυμπιακού οι νομικοί Βασίλης Δημακόπουλος και Λάμπρος Αδάμος, μαζί με τους Γιώργο, Παναγιώτη Αγγελόπουλο και Χρήστο Σκινδήλια, Χρήστο Μπαφέ και από την ΕΟΚ ο δικηφόρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Κόνιαρης.

TAGS ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ