ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπουρούσης: "Υπήρξε επαφή με την ΑΕΚ"

Μπουρούσης: "Υπήρξε επαφή με την ΑΕΚ"
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ κτύπησε την πόρτα του Γιάννη Μπουρούση για να ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν με τα χρώματά της και ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας μίλησε για το κιτρινόμαυρο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην κρούση που έγινε, ώστε να ολοκληρώσει την αγωνιστική περίοδο 2018/19 με τα χρώματα της Ένωσης. Επίσης, ο έμπειρος σέντερ δεν έκρυψε πως θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και στην EuroLeague τη νέα σεζόν, ενώ μίλησε και για το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει ο Παναθηναϊκό για την απόκτησή του λίγο πριν από το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

"Δεν πάω να παίξω για έναν μήνα. Το εθνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Για την ΑΕΚ τι να συζητήσουμε; Για να είμαι ειλικρινής και δεν χρειάζεται να λέμε και πολλά, υπήρχε μία επαφή για το εάν με ενδιαφέρει να παίξω.

Δεν έχουμε μιλήσει περαιτέρω για κάτι ουσιώδες. Μπορεί τις επόμενες μέρες να μιλήσουμε. Έχω ενημερώσει ότι υπάρχουν ομάδες στην Κίνα που μπορώ να αγωνιστώ και του χρόνου", δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Σίγουρα κοιτάζω την EuroLeague για να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι αντέχω έναν χρόνο. Δεν ανανέωσα στην Κίνα. Θα υπάρχουν προτάσεις, αλλά θα είναι δική μου απόφαση το αν θα γυρίσω.

Για να υπάρχει διάθεση στην ΑΕΚ πρέπει να μιλήσουμε. Δεν μπορώ να πάω για έναν μήνα παίξω μπάσκετ εδώ. Δεν ρισκάρω. Και πέρσι με ήθελε ο κύριος Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό τον Απρίλιο. Δεν ρισκάρω για έναν μήνα. Δεν είναι καθόλου εύκολο το κινέζικο πρωτάθλημα. Ήμουν κουρασμένος. Δεν έχω λόγο να επιστρέψω άμεσα στην Ελλάδα".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ