ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πρίφτης σε διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΔΚΑ

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι ο νέος καλεσμένος/ομιλητής των διαδικτυακών σεμιναρίων του ΣΕΔΚΑ, την Πέμπτη 21 Μαΐου στις 19:00.

Οι διαδικτυακές επιμορφωτικές συνεδριάσεις του ΣΕΔΚΑ συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα, με τον Δημήτρη Πρίφτη να αποτελεί τον νέο ομιλητή/προσκεκλημένο. Ο προπονητής της Ούνικς Καζάν θα μιλήσει την Πέμπτη 21 Μαΐου στις 19:00 μέσω του διαδικτύου, σε ακόμη μια δράση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής.

Οι διαιτητές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του αθλήματος, αναγνωρίζοντας όμως ότι πρέπει να συνεργάζονται αρμονικά με πολλά ακόμη κομμάτια για να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο και όμορφο αποτέλεσμα. Με δεδομένο ότι η σχέση των προπονητών με τους διαιτητές είναι... ιδιαίτερη, ο ΣΕΔΚΑ θα παρουσιάσει την οπτική του Δημήτρη Πρίφτη, όπως επίσης και τις ανησυχίες που έχουν οι προπονητές για τη "συνεργασία" με τους διαιτητές την ώρα του αγώνα.

Ο κύκλος των συνεδριάσεων θα συνεχιστεί με τη συμμετοχή και άλλων προπονητών καθώς και όλων των συντελεστών ενός καλαθοσφαιρικού αγώνα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ