ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Βασιλακόπουλος εκθείασε τον Μπέο στα εγκαίνια κλειστού στην Αγριά

Ο Βασιλακόπουλος εκθείασε τον Μπέο στα εγκαίνια κλειστού στην Αγριά

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έδωσε το "παρών" σε εγκαίνια κλειστού γυμναστηρίου που έγιναν στην Αγριά Βόλου, όπου εκθείασε το έργο του Αχιλλέα Μπέου.

Στα εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου της Αγριάς Βόλου βρέθηκε την Δευτέρα (15/10) ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης και στις δηλώσεις που έκανε στα τοπικά Μ.Μ.Ε., μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συμβολή του Αχιλλέα Μπέου, δημάρχου του Βόλου, στην περιοχή και ειδικά στο αθλητικό κομμάτι.

" Είμαι σήμερα εδώ όχι για να τιμηθώ, αλλά για να τιμήσω αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται προς την κατεύθυνση να βελτιώσουν το επίπεδο της κοινωνίας μέσα από τον αθλητισμό. Γιατί αθλητισμός και κοινωνία πάνε μαζί. Οσοι λοιπόν συμβάλλουν σε αυτό, όπως ο αγαπητός, φίλος από πολύ παλιά, Αχιλλέας Μπέος αξίζουν κάθε συμπαράστασης, όπως με αυτό το έργο που παραδίδεται στα νιάτα, αποτρέποντας από άλλες κοινωνικές παρενέργειες. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου", τόνισε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Πηγή: volosday.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ