ΜΠΑΣΚΕΤ

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον Πανιώνιο

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στον Πανιώνιο
EUROKINISSI

Οι κυανέρυθροι δεν ενδιαφέρονται πια για τον Τάλτον και φυσιολογικά εντείνουν τις προσπάθειές τους για την εύρεση ενός ακόμη guard.

O Πανιώνιος συνεχίζει να χτενίζει την αγορά σε αναζήτηση ενός έκτου ξένου, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι 'κοντός'. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει στρέψει την προσοχή της σε δύο νέους μεταγραφικούς στόχους καθώς αποφάσισαν να κοιτάξουν και κάτι άλλο πέρα από την περίπτωση του Γκάρι Τάλτον.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα ανοιχτά θέματα, κατατέθηκε η μισθοδοσία για τον μήνα Νοέμβριο ενώ αύριο ο Τζόι Ντόρσεϊ αναμένεται να ακολουθήσει ένα πιο ενταντικό πρόγραμμα, ώστε να βρεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Νίκου Οικονόμου. Εφόσον ο Αμερικανός center δεν προλάβει να επιστρέψει μέσα σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, αυξάνονται αυτόματα οι πιθανότητες του Παπαδημητρίου να πάρει τη θέση του στη δωδεκάδα.

Πάντως, ο Ντόρσεϊ δεν αποκλείεται να παίξει κανονικά στον κρίσιμο αγώνα που θα δώσει αυτό το Σάββατο (8/12) ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Κολοσσό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ