ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρώην παίκτης του Προμηθέα ο νεκρός Εύζωνας

Πρώην παίκτης του Προμηθέα ο νεκρός Εύζωνας

Ο Εύζωνας και αθλητής μπάσκετ, Σπύρος Θωμάς άφησε ξαφνικά την τελευταία του πνοή το βράδυ της Πέμπτης (21/2).

Ο Εύζωνας και πρώην παίκτης του Προμηθέα, Σπύρος Θωμάς ένιωσε αδιαθεσία το βράδυ της Πέμπτης (21/2) και μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Σπύρος Θωμάς την Πέμπτη είχε κάνει υπηρεσία στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη χωρίς να παραπονεθεί για κάποιο πρόβλημα, ενώ μεταξύ άλλων την θλίψη τους για τον θάνατό του εξέφρασαν η ΕΣΚΑ-Η και ο Προμηθέας.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ-Η:

"Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η Τάκης Τσαγκρώνης καθώς και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΑ-Η , εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια του αθλητή ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΘΩΜΑ που αγωνιζόταν στην ομάδα του Α.Ο. ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ . Επίσης αποφάσισε να κρατηθεί 1 λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ-Η μέχρι και την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019".

Πρώην παίκτης του Προμηθέα ο νεκρός Εύζωνας

H ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρει:

"Σοκαρισμένη η Οικογένεια του Προμηθέα πληροφορήθηκε την είδηση του χαμού του Σπύρου Θωμά. Του δικού της Σπύρου. Που επί σειρά ετών φορούσε τη φανέλα του Προμηθέα και κοσμούσε με το ήθος του τον Σύλλογο. Υπάρχουν στιγμές που η λογική σταματά και τα λόγια μοιάζουν φλύαρα. Και μένει μόνο η εικόνα. Και η μνήμη. Μια τέτοια στιγμή βιώνουμε.

Καλό ταξίδι Σπύρο..."

Επίσης, η ομάδα της Πάτρας ενημέρωσε πως "η Διοίκηση του Α.Σ.Π. Προμηθέα εκφράζει την βαθιά της οδύνη για την απώλεια του Σπύρου Θωμά και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου, στην Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών και θα παραστεί σε αυτή σύσσωμη η Οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας. Ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική εκδήλωση στα γήπεδα του Προμηθέα από 15:00 – 17:00, ενώ το προγραμματισμένο αυριανό κλειστό προπονητικό φιλικό της Ανδρικής ομάδας κόντρα στον Πανιώνιο ΓΣΣ θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα".

Photo credits: Eurokiniss, Promitheas BC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ