ΜΠΑΣΚΕΤ

Σύσκεψη για το μπάσκετ: Με Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους η συνάντηση

Σύσκεψη για το μπάσκετ: Με Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους η συνάντηση

Στο Υφυπουργείο Αθλητισμού πραγματοποιείται η συνάντηση για το μπάσκετ με τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους να βρίσκονται στο ραντεβού με τον Γιώργο Βασιλειάδη. Απουσιάζει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Στις 9.30 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί ξεκίνησε η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να βρεθούν στο γραφείο του σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση και να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Στο Υπουργείο βρεθηκαν εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η νομική σύμβουλος της ΚΑΕ, Μαργαρίτα Θάνου και ο Γενικός Διευθυντής, Θεμιστοκλής Καρβουτζής.

Από τον Ολυμπιακό ήταν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, ο team manager Χρήστος Μπαφές και ο διευθυντής μάρκετινγκ, Νίκος Λεπενιώτης και ο ο δικηγόρος Λάμπρος Άδαμος. Την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκπροσώπησε τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον ΕΣΑΚΕ.

Αντί του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου βρέθηκε στη συνάντηση ο Αριστείδης Γολέμης (αντιπρόεδρος ΕΟΚ).

Εντός γραφείου, πάντως, δεν μπήκαν όλοι, παρά μόνο οι Γολέμης, Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάκης Αγγελόπουλος, Γιώργος Σκινδήλιας και εκπρόσωπος της αστυνομίας Ταξίαρχος Δημήτρης Αθνασόπουλος. Τους υποδέχθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμός Γιώργος Βασιλειάδης και ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ