ΜΠΑΣΚΕΤ

Θρήνος για τον θάνατο του Ραφαήλ Σκεμπέ

Μπάλα και μπασκέτα
Μπάλα και μπασκέτα EUROKINISSI

Σοκ στον κόσμο του ελληνικού μπάσκετ, αφού έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο παίκτης του ΓΑΣ Βασιλικού Ραφαήλ Σκεμπές. Ήταν μόλις 23 χρονών.

Θρήνος. Αυτή είναι η λέξη που μπορεί να ψελλίσει κάποιος στην είδηση ότι ο παίκτης του ΓΑΣ Βασιλικού, Ραφαήλ Σκεμπές, έφυγε από την ζωή σε τροχαίο δυστύχημα. Ήταν μόλις 23 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή η ιστοσελίδα " stereabasket.gr", αναφέροντας ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός γκαρντ τα ξημερώματα της Κυριακής (28/6), ξέφυγε από την πορεία του και βρέθηκε εκτός οδοστρώματος στην περιοχή Κολοβρέχτης κοντά στα Ψαχνά.

Ο Ραφαήλ Σκεμπές ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες Παναγίτσας Χαλκίδας και αγωνίστηκε ακόμα στην Δάφνη Δαφνίου, στον Κάδμο και την φετινή σεζόν στον ΓΑΣ Βασιλικού.

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ραφαήλ Σκεμπέ εξέφρασε και η ΕΟΚ μέσω ανακοίνωσης:

"Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή Ραφαήλ Σκεμπέ, ο οποίος έχασε την ζωή στα 23 του χρόνια του σε τροχαίο δυστύχημα.

Κάθε ανθρώπινη απώλεια είναι επώδυνη, όμως όταν "φεύγουν" άνθρωποι τόσο νέοι τα λόγια χάνουν το νόημά τους και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των δικών του ανθρώπων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ