ΜΠΑΣΚΕΤ

Το 3ο διεθνές τουρνουά I.B.Y.T.

Το 3ο διεθνές τουρνουά I.B.Y.T.

Ο Δήμος Κηφισιάς, η Α.Ε.Ν. Κηφισιάς και η οργανωτική επιτροπή του I.B.Y.T. διοργανώνουν από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου το 3ο διεθνές τουρνουά παίδων.

Άρχισε ως ιδέα πριν από τρία χρόνια και πλέον έχει γίνει θεσμός στην Κηφισιά. Ο λόγος για το "International Basketball Youth Tournament", ένα τουρνουά παίδων για τις ηλικιακές κατηγορίες U12, U14 και U16, το οποίο θα διοργανωθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου, με τη συνδρομή του Δήμου Κηφισιάς και της ΑΕΝΚ.

Στο 3ο "International Basketball Youth Tournament" θα συμμετάσχουν το Αμερικανικό Κολλέγιο DEREE, η ΑΕΚ, ο Ίκαρος Καλλιθέας, το Κορωπί, η ΑΕΝ Κηφισιάς, καθώς και δύο ομάδες από την Τουρκία, δύο από το Ισραήλ, μία από το Μαυροβούνιο, μία από την Ελβετία και μία από την Ρουμανία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

" Ο Δήμος Κηφισιάς, ο καλαθοσφαιρικός σύλλογος Α.Ε.Ν. Κηφισιάς και η οργανωτική επιτροπή του I.B.Y.T. ανακοινώνουν την διεξαγωγή του 3ου διεθνούς τουρνουά καλαθοσφαίρισης παίδων (U12, U14 & U16), που θα λάβει και πάλι χώρα στην πόλη της Κηφισιάς στις 20-23 Ιουνίου 2019.

Η διοργάνωση αυτή με όπλο τις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού εστιάζει στην γνωριμία, σύγκλιση και προσέγγιση νεαρών αθλητών, αθλητριών, προπονητών και συνοδών τους από κράτη με διαφορετικές κουλτούρες και θρησκείες με τον ελληνικό πολιτισμό, την ομορφιά της ελληνικής φύσης και τη γνήσια ελληνική φιλοξενία.

Αυτό ήταν το όραμα των ιδρυτών της εταιρείας I.B.Y.T., που βρήκε αρωγούς και συμπαραστάτες στην προσπάθεια του αυτή τον Δήμο Κηφισιάς και τον σύλλογο της ΑΕΝΚ που έχουν μεγάλη παράδοση και επιτυχίες στον χώρο του αθλητισμού.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε τρία κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Κηφισιάς, στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας», όπου θα γίνει η τελετή έναρξης (20/6/2019 και ώρα 14.30) και η τελετή λήξης (23/6/2019 και ώρα 16.00), στο κλειστό γυμναστήριο της Πολιτείας καθώς και στο βοηθητικό γήπεδο του Ζηρινείου.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι, η τουρκικές ALYA Istanbul, ALYA Σμύρνης, οι ισραηλιτικές MACCABI και IRONI Ness Ziona, η PANTHER Niksic από το Μαυροβούνιο, η ελβετική LUGANO, η ρουμανική FOCSANI, το Αμερικανικό Κολλέγιο DEREE, η ΑΕΚ Αθηνών, ο ΙΚΑΡΟΣ Καλλιθέας, το Κορωπί και η ΑΕΝ Κηφισιάς.

Την προσπάθεια στηρίζουν ενεργά οι εταιρείες CHIPITA, NOYNOY και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες: Κα. Άρτεμη Σαββίδου, [email protected] – 6981807013".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ