EUROBASKET

AS: "H FIBA θα μεταφέρει το 'παράθυρο' του Νοεμβρίου"

EUROBASKET 2021 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: FIBA.COM / ONLY FOR EDITORIAL USE)
EUROBASKET 2021 / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: FIBA.COM / ONLY FOR EDITORIAL USE) EUROKINISSI

Η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων φέρνει, αναπόφευκτα, αλλαγές στο καλεντάρι της FIBA, με την "AS" να αποκαλύπτει τη μετάθεση του "παραθύρου" του Νοεμβρίου σε νέα ημερομηνία.

Ο κορονοϊός άλλαξε άρδην τα σχέδια όλων, με τον αθλητισμό να μην... ξεφεύγει από τον γενικό κανόνα. Η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το 2021, έφερε αντίστοιχα τη νέα ημερομηνία για τα τέσσερα τουρνουά του Προολυμπιακού, ενώ στο προσεχές διάστημα αναμένεται να επικυρωθεί κι η μετάθεση του EuroBasket 2021 κατά ένα χρόνο.

Πέραν αυτών, σύμφωνα με την AS, η FIBA αναμένεται να τροποποιήσει το πρόγραμμα των "παραθύρων" των προκριματικών του EuroBasket 2021. Συγκεκριμένα, τονίζεται πως οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι από 26 έως 30 Νοεμβρίου 2020 θα διεξαχθούν μέσα στο 2021, είτε μαζί με εκείνους του τρίτου -και τελευταίου- παραθύρου (18 με 22 Φεβρουαρίου) είτε μετά το Προολυμπιακό.

Κι αυτό για να αποσυμπιεστεί το καλεντάρι της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (2020/21), τουλάχιστον στην αρχή της αφού σε πολλές περιπτώσεις εθνικών πρωταθλήματων θα υπάρξει αύξηση ομάδων στην πρώτη κατηγορία.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα έχει κάνει το 2/2 στο πρώτο "παράθυρο" των προκριματικών, ενώ ακολουθούν οι αγώνες με Λετονία (εντός κι εκτός), Βουλγαρία (εκτός) και Βοσνία Ερζεγοβίνη (εντός).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ