EUROBASKET

EuroBasket 2021: Η Γεωργία του Ζούρου ξέρανε τους Σέρβους

EuroBasket 2021: Η Γεωργία του Ζούρου ξέρανε τους Σέρβους

Ο Θαντ ΜακΦάντεν πέτυχε μεγάλο τρίποντο στο τέλος, ο Σερμαντίνι έκανε double-double και η Γεωργία του Ηλία Ζούρου νίκησε τη Σερβία. Μεγάλη νίκη της Πολωνίας επί της Ισπανίας με 26 πόντους του Σλότερ. Δείτε τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής.

Η Γεωργία -που ούτως ή άλλως έχει προκριθεί αφού θα είναι μία από τις χώρες που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση- έχει ξεκινήσει ιδανικά τα προκριματικά του EuroBasket 2021. Μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα επί της Ελβετίας, αυτή τη φορά έκανε και τη μεγάλη έκπληξη, κερδίζοντας και τη Σερβία εκτός έδρας (90-94).

Το συγκρότημα του Ηλία Ζούρου, μολονότι βρισκόταν πίσω στο σκορ (90-89) με 34'' για το τέλος, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με ένα μεγάλο τρίποντο του Θαντ ΜακΦάντεν. Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ και της Κύμης έκανε σπουδαίο παιχνίδι πετυχαίνοντας 33 πόντους με 5/6 δίποντα και 4/11 τρίποντα, ενω ηγετική εμφάνιση και διπλή διψήφια επίδοση είχε για ένα ακόμη ματς ο Σερμαντίνι που έκανε double-double με 23 πόντους και 11 ριμπάουντ. Από την πλευρά της ομάδας του Κοκόσκοφ, 27 πόντους πέτυχε ο Αβράμοβιτς και άλλους 22 πόντους πέτυχε ο Γιάμαραζ.

Φινάλε-θρίλερ επεφύλασσε και η αναμέτρηση της Ουκρανίας με την Ουγγαρία. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με καλάθι του Άλεν στη λήξη του χρόνου, με τους γηπεδούχους να μην προλαβαίνουν να αντιδράσουν στα δέκατα του δευτερολέπτου που τους απέμειναν.

Μεγάλη νίκη πέτυχε και η Πολωνία μέσα στην Ισπανία, επικρατώντας 80-69 της ομάδας του Σκαριόλο. Σπουδαιο ματς έκανε ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος πέτυχε 26 πόντους, έχοντας 6/13 δίποντα και 4/7 τρίποντα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Ρωσία - Βόρεια Μακεδονία

Σερβία - Γεωργία 90-94

Σλοβενία - Αυστρία 85-78

Ουκρανία - Ουγγαρία 60-62

Ισπανία - Πολωνία 69-80

Εστονία - Ιταλία 81-87

Ελβετία - Φινλανδία 64-69

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (24/2)

Ισραήλ - Ρουμανία

Βουλγαρία - Λετονία

Δανία - Βέλγιο

Λιθουανία - Τσεχία

Γαλλία - Μαυροβούνιο

Ολλανδία - Κροατία

Σουηδία - Τουρκία

Βοσνια Εργεγοβίνη - Ελλάδα

Μεγάλη Βρετανία - Γερμανία

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ