EUROBASKET

Ισπανία: Με αρκετούς νέους στα προκριματικά του Eurobasket

Ισπανία: Με αρκετούς νέους στα προκριματικά του Eurobasket
FIBA

Αρκετά νέα πρόσωπα περιλαμβάνει η λίστα του Σέρτζιο Σκαριόλο για τα παιχνίδια που έχει να δώσει η Ισπανία στα προκριματικά του Eurobasket 2021.

Η Ισπανία ανακοίνωσε την προεπιλογή της ενόψει των προκριματικών του Eurobasket του 2021, με τη λίστα του Σέρτζιο Σκαριόλο να περιλαμβάνει, όπως είναι λογικό, αρκετούς νεαρούς αθλητές.

Οι Εχιγκιτόρ, Γκερέρο και Πέρες συμπεριλήφθηκαν στην προεπιλογή, ενώ ο Ντίεθ επέστρεψε στην αποστολή της "ρόχα", η οποία θα αντιμετωπίσει αρχικά την Ρουμανία και έπειτα την Πολωνία.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Σκαριόλο: Κάρλος Αλκοθέν (Σαραγόσα), Βίκτορ Αρτεάγκα (Εστουδιάντες), Ζόναθαν Μπαρέιρο (Σαραγόσα), Χαβιέρ Μπεϊράν (Γκραν Κανάρια), Νταρίο Μπρισουέλα (Μάλαγα), Αλμπέρτο Ντίας (Μάλαγα), Ντάνι Ντίεθ (Τενερίφη), Οσάς Εχιγκιτόρ (Φουενλαμπράδα), Χάιμε Φερνάντεθ (Μάλαγα), Ρούμπεν Γκερέρο (Μάλαγα), Νάτσο Γιοβέτ (Ανδόρα), Τσάμπι Λόπεθ Αροστέγκι (Μπανταλόνα), Τάισον Πέρεθ (Ανδόρα), Τσάβι Ραμπασέδα (Γκραν Κανάρια), Σέμπας Σάιθ (Σιμπούγια Σανρόκερς/Ιαπωνία), Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ (Σαραγόσα), Σάντι Γιούστα (Τενερίφη).

Photo Credits: FIBA

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ