EUROCUP

Αιφνιδιαστική αποχώρηση του Κούπερ από τη Μονακό

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα περίπου μήνα πριν από την έναρξη της σεζόν, ο Ντι Τζέι Κούπερ ενημέρωσε τη Μονακό ότι αποχωρεί επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Πρόβλημα -και μάλιστα σημαντικό- στο "1" προέκυψε για τη Μονακό, ένα περίπου μήνα πριν από την έναρξη της σεζόν. Ο Ντι Τζέι Κούπερ ανακοίνωσε μέσω γραπτής δήλωσης ότι αποχωρεί από τη γαλλική ομάδα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

" Αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πίσω σε ό,τι αφορά στο μπάσκετ και να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου με τη Μονακό, για λόγους που έχουν να κάνουν με την οικογένειά μου. Στην κατάσταση που είμαι τώρα, το μυαλό και η προσοχή μου δεν είναι στο άθλημα, οπότε δεν ήθελα να είμαι μια πηγή αναστάτωσης για την ομάδα. Μία ομάδα την οποία αγαπώ και εκπροσωπεί το Πριγκιπάτο, που μου έδωσε μια μοναδική εμπειρία ζωής", αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Κάπως έτσι, ο Σάσο Φιλιπόφσκι είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει στην αγορά έναν ακόμη πόιντ γκαρντ, προκειμένου να του δώσει τον ρόλο του βασικού δημιουργού -δεδομένου ότι η γαλλική ομάδα έχει ξεμείνει μόνο με τον Ντέρεκ Νίνταμ στο "1".

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα βέβαια για τον έμπειρο τεχνικό, αφενός γιατί η αγορά έχει στερέψει, αφετέρου επειδή αναζητά έναν παίκτη που θα του προσφέρει κάτι από τους 9.5 πόντους, τις 9.3 ασίστ και τα 4.3 ριμπάουντ που είχε πέρσι στο Basketball Champions League ο Ντι Τζέι Κούπερ.

Θυμίζουμε ότι φέτος η Μονακό πήρε... μεταγραφή από τη διοργάνωση της FIBA στο EuroCup, ούσα στον ίδιο όμιλο με Ερυθρό Αστέρα, Γαλατάσαραϊ, Μπρέσια, Ανδόρα και Ουλμ.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ