ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκπληκτικός ο Κλιντ Τσάπμαν, που έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ; EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ; EUROKINISSI) EUROKINISSI

Εντυπωσίασε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, "έβγαλε" μεταγραφή στην Άλμπα Βερολίνου και το βράδυ της Τρίτης (2/10) ο Κλιντ Τσάπμαν έκανε φοβερή εμφάνιση στην πρεμιέρα των Γερμανών στο EuroCup.

Θυμάστε τον Κλιντ Τσάπμαν, τον Αμερικανό ψηλό που ήρθε στην Ελλάδα άγνωστος μεταξύ αγνώστων, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και έπαιξε εξαιρετικά στο εκτός έδρας φιλικό με την Ουνικάχα Μάλαγα; Ε, ο 29χρονος αθλητής μετακόμισε στη Γερμανία και έκανε το βράδυ της Τρίτης (2/10) το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άλμπα Βερολίνου (του Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες) στο EuroCup.

Ο Τσάπμαν έπαιξε 22 λεπτά στο εντός έδρας ματς με την Τόφας Μπούρσα (107-91), σκόραρε 19 πόντους με 7/9 δίποντα και 5/5 βολές, μάζεψε 6 ριμπάουντ και έκανε ένα μπλοκ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 22 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Την ίδια ώρα, ο πόιντ γκαρντ Πέιτον Σίβα μοίραζε 11 ασίστ στο πρώτο μέρος και τελείωνε τον αγώνα με 14, ενώ είχε και 9 πόντους από 3/3 δίποντα και 3/3 βολές σε 25 λεπτά συμμετοχής. Τρεις ακόμη χρειαζόταν για να κάνει νέο ρεκόρ στη διοργάνωση και να σπάσει την κορυφαία επίδοση των 16 τελικών πασών που έχει από το 2014 ο Ομάρ Κουκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ