EUROCUP

Φτιάχνει... Dream Team, παίρνει και τον Ο' Μπράιαντ στη Λοκομοτίβ ο Μπάνκι

Milwaukee Bucks center Johnny O'Bryant III (77) in the second half of an NBA basketball game Wednesday, Nov. 11, 2015, in Denver. The Nuggets won 103-102. (AP Photo/David Zalubowski)
Milwaukee Bucks center Johnny O'Bryant III (77) in the second half of an NBA basketball game Wednesday, Nov. 11, 2015, in Denver. The Nuggets won 103-102. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Νέα σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώνει η Λοκομοτίβ Κουμπάν, με τον Λούκα Μπάνκι να πείθει τον Τζόνι Ο' Μπράιαντ να αφήσει τη EuroLeague για το EuroCup.

Πήρε τον MVP της γερμανικής Λίγκας, τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ Γουίλ Κάμινγκς που είχε παίξει και στον Άρη. Πήρε τον πολύπειρο Μάντας Καλνιέτις . Επένδυσε στο σπουδαίο ταλέντο του Αμερικανού ψηλού Άλαν Γουίλιαμς και έκανε την κίνηση-ματ με τον Σαμ Ντέκερ . Ο Λούκα Μπάνκι δεν σταματάει όμως εκεί και ετοιμάζεται να ταράξει και πάλι τα νερά του EuroCup, καθώς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Τζόνι Ο' Μπράιαντ που αγωνίστηκε πέρυσι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όπως αναφέρει ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας, ο Ιταλός προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν κατάφερε να πείσει τον Αμερικανό φόργουορντ να αφήσει τη EuroLeague (η Μακάμπι ήθελε σύμφωνα με εκείνον να τον κρατήσει) μετά από μια πολύ καλή χρονιά στην οποία είχε 10.6 πόντους από 45.1% στο δίποντο, 30.6% στο τρίποντο και 78.6% στις βολές μαζί με 5.9 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 23:23 συμμετοχής σε 30 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Ο Ο' Μπράιαντ είναι ένας σπουδαίος ψηλός για το επίπεδο του EuroCup, ενώ την κορυφαία του εμφάνιση με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ την έκανε απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο όταν έγραψε 32 πόντους από 5/8 δίποντα, 5/7 τρίποντα και 7/8 βολές μαζί με πέντε ριμπάουντ, τρεις ασίστ, τρία κλεψίματα, ένα μπλοκ και 44 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 31 λεπτά συμμετοχής. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στους Μιλγουόκι Μπακς, τους Ντένβερ Νάγγετς και τους Σάρλοτ Χόρνετς.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ