EUROCUP

Μονακό: Με ακόμη ένα "όπλο" απέναντι στον Προμηθέα

In this Thursday, Jan. 29, 2015. photo, Alba Berlin's coach Sasa Obradovic reacts during their Euroleague Top 16 basketball match against Red Star, in Belgrade, Serbia. (AP Photo/Darko Vojinovic)
In this Thursday, Jan. 29, 2015. photo, Alba Berlin's coach Sasa Obradovic reacts during their Euroleague Top 16 basketball match against Red Star, in Belgrade, Serbia. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Η Μονακό έφτασε στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών (9/10, 19:30), με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να έχει για πρώτη φορά φέτος στη διάθεσή του τον Ιβάν Μπούβα.

Με ακόμη ένα "όπλο" θα παραταχθεί απέναντι στον Προμηθέα Πατρών η Μονακό για τη δεύτερη αγωνιστική του EuroCup (9/10, 19:30) στο "Δημήτρης Τόφαλος" αφού ο Σάσα Ομπράντοβιτς υπολογίζει για πρώτη φορά φέτος στις υπηρεσίες του Ιβάν Μπούβα.

Ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ δεν είχε αγωνιστεί ως τώρα ούτε στην LNB ούτε στο EuroCup (τέσσερις αγώνες στο σύνολο), με την τελευταία του -χρονικά- απουσία να οφείλεται σε ίωση. Πλέον όμως, είναι απόλυτα υγιής κι έτσι ακολούθησε τη γαλλική αποστολή για την αχαϊκή πρωτεύουσα, έχοντας την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα.

Για την ιστορία, ο Ιβάν Μπούβα ξεκίνησε την καριέρα του το 2011, έχοντας "γράψει" πολλά χιλιόμετρα κατά κύριο λόγο σε Ισπανία, Κροατία και Τουρκία. Η Μονακό είναι η πρώτη γαλλική ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί.

Παρεμπιπτόντως, η Μονακό έφτασε ως αήττητη εντός (3/3) κι εκτός συνόρων (1/1), με την Ανδόρα να είναι το... πρώτο ευρωπαϊκό θύμα της, πριν από μια εβδομάδα με 82-66.

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ