EUROCUP

Ολυμπιακός: Μόνο ένα πρόβλημα εν όψει Ναμίρ

Ολυμπιακός: Μόνο ένα πρόβλημα εν όψει Ναμίρ

Η αποστολή του Ολυμπιακού πέταξε για το Βέλγιο, με τη Βασιλική Λούκα να είναι η μοναδική που δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Παντελάκη για το παιχνίδι με τη Ναμίρ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού πέταξε για το Βέλγιο, όπου το βράδυ της Πέμπτης (7/11, 21:30) θα αντιμετωπίσει τη Ναμίρ, για την 4η αγωνιστική του EuroCup Women. Ο Γιώργος Παντελάκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες της Βασιλικής Λούκα, η οποία δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό που την ταλαιπωρεί στον καρπό.

Λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Βέλγιο, ο προπονητής των νταμπλούχων δήλωσε: "Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο ματς. Αυτό είναι σίγουρο και το γνωρίζουμε όλοι καλά. Έχουμε εστιάσει λοιπόν σε αυτό το ματς είναι να μπούμε πολύ δυνατά στο ξεκίνημα και να μην αφήσουμε κανένα περιθώρια στην Ναμίρ να πιστέψει ότι μπορεί να χτυπήσει το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να σταματήσουμε την δημιουργία της Βάντερβολ και ουσιαστικά να περιορίσουμε το low post παιχνίδι της αντιπάλου μας. Και φυσικά θέλουμε ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα για τη συνέχεια μας. Θεωρώ ότι έχουμε την ικανότητα για να το καταφέρουμε αυτό και προερχόμαστε από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Θέλουμε μια εκτός έδρας νίκη και εάν ακολουθήσουμε του πλάνο μας, τότε θα γίνει αυτό πραγματικότητα".

Από την πλευρά της, η Εβίνα Σταμάτη υποστήριξε: "Πρέπει να ξεχάσουμε εντελώς το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Έχουν περάσει ήδη τρεις αγωνιστικές και αρκετός καιρός από τότε. Οι ομάδες έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, έχουν δέσει και θεωρώ ότι η Ναμίρ θα εμφανιστεί εντελώς διαφορετική αυτήν την φορά. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα με τη νίκη".

Μετά από τρεις αγώνες στον όμιλο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται δεύτερος με δύο νίκες ενώ η Ναμίρ είναι στην τελευταία θέση, μετρώντας μόνη ήττες.

Photo Credits: Olympiacos SFP

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ