EUROCUP

Στη δωδεκάδα του Προμηθέα ο Τζόρνταν, ο Διαμαντίδης και ο Greek Freak

Στη δωδεκάδα του Προμηθέα ο Τζόρνταν, ο Διαμαντίδης και ο Greek Freak

Μιάμιση περίπου ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στη Βίρτους Μπολόνια και τον Προμηθέα, οι γηπεδούχοι είχαν στο "Cube" ως παίκτες της ελληνικής ομάδας, τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Σκότι Πίπεν, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πλάκα ή τυπικό λάθος πριν περαστούν τα πραγματικά ονόματα στη λίστα, όπως και να έχει, η φωτογραφία από το "Cube" του γηπέδου της Βίρτους Μπολόνια έχει ήδη γίνει viral. Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας τοποθέτησαν στη δωδεκάδα του Προμηθέα (εν όψει του αγώνα των δύο ομάδων) τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Σκότι Πίπεν, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Greek Freak και τον... Άγιο Βασίλη. Προπονητής; Ο Φιλ Τζάκσον!

Στην ιταλική πόλη, έκαναν τη διαφορά με αυτόν τον τρόπο, συγκέντρωσαν τα -διαδικτυακά- βλέμματα πάνω τους και προσέφεραν ακόμη μία αφορμή για να ασχοληθούν όλοι με τη Βίρτους Μπολόνια, που έχει επιστρέψει δριμύτερη την τελευταία διετία.

Δείτε την σχετική φωτογραφία από τον λογαριασμό της "Giornata Tipo" που είδε -κι αυτή με τη σειρά της- το όνομά της ιστοσελίδας, που επίσης βρισκόταν στη δωδεκάδα του Προμηθέα.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ