EUROCUP

Στην αγκαλιά του Λάκοβιτς και στο δρόμο του Προμηθέα ο Ντράγκιτς

Miami Heat's Zoran Dragic, of Slovenia, in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Wednesday, April 15, 2015, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum)
Miami Heat's Zoran Dragic, of Slovenia, in action during an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Wednesday, April 15, 2015, in Philadelphia. (AP Photo/Matt Slocum) AP

Αντίπαλος του Προμηθέα στον Α' Όμιλο του EuroCup θα τεθεί ο Ζόραν Ντράγκιτς, που έδωσε τα χέρια με τη γερμανική Ούλμ στην οποία είναι προπονητής ο Γιάκα Λάκοβιτς.

Δεν είναι και τόσο μεγάλος, διανύει το 30ο έτος της ηλικίας του, σίγουρα όμως ο Ζόραν Ντράγκιτς δεν είναι πλέον παίκτης για το υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Από την Ουνικάχα Μάλαγα (2012-2014) στους Φοίνιξ Σανς και τους Μαϊάμι Χιτ και από εκεί στη Χίμκι, την Αρμάνι Μιλάνο και την Αναντολού Εφές, ο Σλοβένος έκανε μερικές καλές σεζόν όμως πλέον θα βγάζει το ψωμί του στο EuroCup καθώς συμφώνησε με τη γερμανική Ούλμ στην οποία είναι προπονητής ο Γιάκα Λάκοβιτς.

Ντράγκιτς και Λάκοβιτς θα συνεργαστούν και θα βρουν τη σεζόν 2019/20 στο δρόμο τους τον Προμηθέα Πάτρας, καθώς οι δύο ομάδες συνυπάρχουν στον Α' Όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τις Μονακό, Μακάμπι Ρισόν, Ανδόρα και Βίρτους Μπολόνια. Την περασμένη περίοδο ο Σλοβένος περιφερειακός φόρεσε τη φανέλα της Τριέστε, στην οποία πήγε τον Ιανουάριο του 2019 αφού προηγουμένως ανάρρωσε από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Δείτε εδώ όλους τους ομίλους του EuroCup 2019/20

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ