EUROCUP

Βίρτους Μπολόνια: "Η EuroLeague αρνήθηκε να αλλάξουμε τα προημιτελικά του EuroCup"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γενικός Διευθυντής της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι αποκάλυψε την πρόταση της ιταλικής ομάδας για αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των προημιτελικών του Eurocup, για την οποία όμως η EuroLeague είχε αντίθετη άποψη.

Συνέντευξη στο " Il Resto del Carlino" παραχώρησε ο Γενικός Διευθυντής της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, μιλώντας για τις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων με τη Μονακό στα προημιτελικά του EuroCup και τις οικονομικές απώλειες του συλλόγου, ενώ παράλληλα προχώρησε και σε μία σημαντική αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο Λούκα Μπαράλντι είπε ότι η Βίρτους Μπολόνια κατέθεσε πρόταση στην ECA (Ένωση Ομάδων) ζητώντας να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής της φάσης των 8 του EuroCup και να γίνει με τη μορφή Final Eight, ώστε τα αποφευχθούν τα πολλά ταξίδια. Όπως είπε ο ίδιος, όμως: "Για την ώρα, η EuroLeague δεν θέλει να αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης".

Από εκεί και πέρα, το μέλος της διοίκησης της ιταλικής ομάδας, προσέθεσε: "Το παιχνίδι που θα δώσουμε στο Μόντε Κάρλο δεν θα έχει πάνω από 1.000 φιλάθλους. Δεν είναι καλό για εμάς να παίξουμε με φιλάθλους γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μόλυνσης. Επίσης, οι Αρχές των Μονεγάσκων θα μπορούσαν να αναγκάσουν την ομάδα τους να μπει σε καραντίνα αν παίξουν στην Ιταλία. Συνεπώς, ζήτησαν να παίξουμε σε ουδέτερη έδρα".

Όσο για τις οικονομικές ζημιές της ομάδας, σημείωσε: "Κάθε ματς που παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών μάς κοστίζει και η ομάδα θα πρέπει να αποζημιώσει τους οπαδούς που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο για απώλειες μεγαλύτερες των 150.000 ευρώ. Ρεαλιστικά, θα μας κοστίσουν από 3 ως και 4 εκατομμύρια όλα αυτά τα παιχνίδια που θα δώσουμε χωρίς κόσμο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ