EUROLEAGUE

Άλμπα: "Εδεσε" τον Σίκμα μέχρι το 2023

Άλμπα: "Εδεσε" τον Σίκμα μέχρι το 2023
(SOEREN STACHE/DPA VIA AP)

Η Άλμπα Βερολίνου ετοιμάζεται για την EuroLeague της σεζόν 2019/20 και η πρώτη κίνηση έγινε με την ανανέωση του Λουκ Σίκμα μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Η Άλμπα Βερολίνου ξεπέρασε το εμπόδιο της Όλντενμπουργκ με 3-0 στους ημιτελικούς, έκλεισε θέση στους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος -εκεί όπου την περιμένει η Μπάγερν Μονάχου- και παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη EuroLeague της αγωνιστικής περιόδου 2019/20.

Η χρονιά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο στην Άλμπα έχουν ήδη πιάσει δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Και στο πλαίσιο αυτό ανανέωσαν τον Λουκ Σίκμα. Ο 29χρονος φόργουορντ (2.03 μέτρα) αναδείχθηκε φέτος MVP στο EuroCup με 11.3 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ στη Bundesliga μετράει 11.1 πόντους, 6.2 "σκουπίδια" και 4.6 τελικές πάσες ανά παιχνίδι.

Η νέα συμφωνία των δύο πλευρών είναι μέχρι το τέλος της σεζόν 2022/23. Κοινώς, η Άλμπα "έδεσε" τον παίκτη για 4 ακόμα χρόνια! "Διασκεδάζω κάθε προπόνηση και είμαι ανυπόμονος να παίξω με αυτή την ομάδα στη EuroLeague της νέας σεζόν", δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Στο παρελθόν ο Σίκμα έχει παίξει στη Μπούργος, την Τενερίφη, την Λας Πάλμας και τη Βαλένθια, ενώ τα κολεγιακά του χρόνια τα πέρασε στο Πόρτλαντ.

(Soeren Stache/dpa via AP)

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ