EUROLEAGUE

Άντε Ζίζιτς: Οι δύο προτάσεις και το μπρα-ντε-φερ

Cleveland Cavaliers' Ante Zizic (41), from Croatia, drives to the basket against Memphis Grizzlies' Justin Holiday (7) in the first half of an NBA basketball game, Saturday, Feb. 23, 2019, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
Cleveland Cavaliers' Ante Zizic (41), from Croatia, drives to the basket against Memphis Grizzlies' Justin Holiday (7) in the first half of an NBA basketball game, Saturday, Feb. 23, 2019, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak) AP PHOTO/TONY DEJAK

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ ερίζουν για την απόκτηση του Άντε Ζίζιτς, με ισραηλινά δημοσιεύματα να αποκαλύπτουν το οικονομικό υπόβαθρο για τον 23χρονο σέντερ.

Για αρκετές ημέρες, ο Άντε Ζίζιτς θεωρήθηκε ως η επόμενη μεταγραφική κίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Η "Βασίλισσα" αναζητά στην αγορά ακόμη έναν σέντερ για να πλαισιώσει τον Γουόλτερ Ταβάρες μετά την αποχώρηση του Τζόρνταν Μίκι, με τον άλλοτε παίκτη της Νταρουσάφακα να αποτελεί την προτεραιότητα του Πάμπλο Λάσο.

Την 1η Αυγούστου όμως, στο Ισραήλ έβαλαν -για τα καλά- τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο παιχνίδι της απόκτησής του. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επίσης αναζητά ακόμη έναν σέντερ για το rotation, έχοντας προκρίνει την περίπτωση του Άντε Ζίζιτς.

Πλέον, κι ενώ οι δύο ομάδες ερίζουν για την απόκτηση του 23χρονου σέντερ, το Sport5 αποκάλυψε τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Σύμφωνα με τον -έγκριτο στα θέματα της ομάδας του λαού- Ρόι Κοέν, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν στο 1.000.000 ευρώ, την ώρα που η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει φτάσει στις 750.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Το κενό που παρατηρείται ανάμεσα στις δύο προτάσεις μπορεί να είναι μεγάλο, επισημαίνεται όμως πως στο Ισραήλ υπάρχει αισιοδοξία για το θέμα.

Παράλληλα, εκκρεμεί το θέμα της ανανέωσης του Κουίνσι Έισι, με τον Οθέλο Χάντερ και τον Σκότι Γουίλμπεκιν να φέρονται καταγράφονται ως αυτοί που ασκούν πιέσεις προκειμένου ο δυναμικός πάουερ φόργουορντ να παραμείνει στη Menora Mivtachim Arena για ακόμη ένα χρόνο.

AP Photo/Tony Dejak

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ