EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ άρχισε την απόσβεση

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ άρχισε την απόσβεση

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Οκτωβρίου στην EuroLeague, λόγω των αριθμών του και της παρουσίας της Αρμάνι Μιλάνο στην κορυφή της κατάταξης.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ πήγε στην Αρμάνι Μιλάνο με σκοπό να ηγηθεί και να κάνει τη διαφορά. Κι αυτό κάνει. Με το "καλημέρα". Ο " Τσάτσο" είναι ο κορυφαίος παίκτης της ιταλικής ομάδας έως τώρα στην EuroLeague, ο βασικότερος λόγος για τον οποίο μετρούν πέντε σερί νίκες στη διοργάνωση.

Το αήττητο της Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε στο Mediolanum Forum εξαιτίας εκείνου, δεδομένου ότι είχε συμμετοχή στα πέντε τρίποντα που έβαλε η Αρμάνι Μιλάνο στα τελευταία δυόμιση λεπτά του αγώνα, όταν όλα κρέμονταν από μια κλωστή. Ευστόχησε σε τρία, δημιούργησε τα άλλα δύο και προκάλεσε την τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της κατάταξης -μαζί με Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όλα αυτά τον έχρισαν ως τον πολυτιμότερο παίκτη του πρώτου μήνα της EuroLeague, αφού -πέραν του νικηφόρου σερί της ιταλικής ομάδας- έχει 16.2 πόντους (με 44.1% στα τρίποντα), 2.7 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 28'10'' συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ