EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο: Χάνει τη σεζόν ο Γκουντάιτις

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτό που όλοι φοβούνταν επιβεβαιώθηκε το Σάββατο (2/2). Ο Αρτούρας Γκουντάιτις υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και δεν θα παίξει ξανά τη φετινή χρονιά.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν θα έχει ξανά στη σύνθεσή της τον Αρτούρας Γκουντάιτις μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Λιθουανός σέντερ τραυματίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του για την 21η αγωνιστική της EuroLeague με αντίπαλο την Γκραν Κανάρια.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας Σιμόνε Πιανιτζιάνι επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση ότι πιθανότατα είχε υποστεί ρήξη χιαστών. Η επιβεβαίωση της δυσάρεστης είδησης ήρθε μία ημέρα αργότερα όμως, με τον Εμιλιάνο Γκαρσία να "τιτιβίζει" σχετικά.

Ο 25χρονος ψηλός ήταν έως τώρα ο κορυφαίος ψηλός της ομάδας του κι εκ των κορυφαίων της EuroLeague, αλλά πλέον θα μείνει στα "πιτς" μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Το πρόβλημα για τους Λομβαρδούς γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, καθώς ήδη τραυματίας είναι ο Καλέμπ Ταρτσέφσκι, ενώ από επιπόλαιο τραυματισμό ταλαιπωρείται και ο Κρίστιαν Μπερνς. Μοναδική λύση στη θέση "5" τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί ο Άλεν Όμιτς.

Δείτε το tweet:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ