EUROLEAGUE

Αταμάν: "Είχαμε πρόβλημα στην αντιμετώπιση του Καλάθη"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - GALATASARAY (Eurokinissi Sports / ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - GALATASARAY (Eurokinissi Sports / ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εργκίν Αταμάν εστίασε στη δυσκολία της άμυνας της ομάδας του απέναντι στο Νικ Καλάθη και στον ΝτεΣόν Τόμας.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποχρέωσε την Αναντολού Εφές στην όγδοη ήττα της σε 21 παιχνίδια στην EuroLeague και ο Εργκίν Αταμάν ανέλυσε τις αιτίες που οδήγησαν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Στην πρώτη του τοποθέτηση στη συνέντευξη Τύπου, ο Τούρκος τεχνικός επισήμανε:

" Ξεκινήσαμε την αναμέτρηση με πολλές άστοχες προσπάθειες. Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι παίξαμε καλό μπάσκετ, αυτό που συνηθίζουμε, αλλά είχαμε πρόβλημα στην αντιμετώπιση του Καλάθη και στις διεισδύσεις που έκανε στο δικό μας καλάθι. Στην τελευταία περίοδο κι ενώ είχαμε γυρίσει από το -17 και φτάσαμε μέχρι και τους τέσσερις πόντους, πήραμε κάποια ελεύθερα σουτ τα οποία τα χάσαμε, ενώ είχαμε πρόβλημα στην άμυνα πάνω στον Τόμας μέσα στη ρακέτα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που ήταν πιο επιθετικός από εμάς και πήρε τη νίκη".

Ερωτηθείς για την αστοχία κάποιων παικτών υπογράμμισε:

"Η επιθετική στρατηγική μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή και αστοχήσαμε σε ελεύθερα σουτ από τους Μπομπουά και Μίτσιτς. Στο δεύτερο μισό του αγώνα, σκόραρε ο Μπομπουά και οι υπόλοιποι παίκτες μας αλλά έκαναν κάποιες υπερβολές, ενώ δεν μοιράσαμε την μπάλα σωστά όπως θα έπρεπε».

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ