EUROLEAGUE

Ατζέντης Σλούκα - Καλάθη: "Εχουν συμβόλαια, περιμένουν να τελειώσει η κρίση"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ένα tweet το απόγευμα της Παρασκευής (22/5), ο Παναγιώτης Καπάζογλου σχολίασε τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών για τον Κώστα Σλούκα και τον Νικ Καλάθη.

Με τον κορονοϊό να κρατά ακόμη σφιχτά κλειστό το λουκέτο στη EuroLeague, παράγοντες, προπονητές και παίκτες περιμένουν να μάθουν τη Δευτέρα (25/5) τι θα γίνει με τη συνέχεια της σεζόν 2019/20 . Θα γυρίσουν στα παρκέ για να κλείσουν τη χρονιά σε μια τοποθεσία ή μήπως η περίοδος θα ακυρωθεί για να αποφευχθεί οποιοδήποτε ρίσκο; Υπομονή για λίγες ακόμη μέρες για να δούμε αν ο Κώστας Σλούκας και ο Νικ Καλάθης έχουν παίξει για τελευταία φορά με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και του Παναθηναϊκού, ομάδες με τις οποίες έχουν βέβαια συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Μία μέρα μετά από το δημοσίευμα του Sport24.gr για το καλό κλίμα στις επαφές του Ολυμπιακού με την πλευρά του Σλούκα και εν μέσω αμέτρητων φημών για το μέλλον του Νικ Καλάθη, ο Πάνος Καπάζογλου έσπευσε να πάρει θέση με ένα tweet για το status των δύο αθλητών του. " Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να είμαστε ενθουσιασμένοι για το τζάμπολ στο Final Four της EuroLeague. Αντ' αυτού, πρέπει να διαχειριστούμε τις φήμες και τα σενάρια. Ο Νικ Καλάθης και ο Κώστας Σλούκας έχουν συμβόλαια για την επόμενη σεζόν με τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε και περιμένουν να τελειώσει η κρίση για να γυρίσουν στο γήπεδο" έγραψε ο έμπειρος ατζέντης στο Twitter.

O μεν Σλούκας έχει το δικαίωμα να σπάσει τη συμφωνία που είχε κάνει με τη Φενέρμπαχτσε, ο δε Καλάθης έχει δεχθεί πρόταση για μειωμένες αποδοχές και γι' αυτό βρίσκεται στο στόχαστρο κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Τι θα συμβεί με τους δύο σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ; Ο χρόνος θα δείξει.

Στο ζήτημα των δύο παικτών είχε αναφερθεί κι ο Παντελής Διαμαντόπουλος, μέσω του podcast " Show Must Go On", αναλύοντας τα δεδομένα για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ