EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Νεπτούνας - Βαλένθια

Δηλώσεις: Νεπτούνας - Βαλένθια

Η Νεπτούνας πήρε τη δεύτερη νίκη της στη φετινή Euroleague, αφήνοντας στην τελευταία θέση του τέταρτου ομίλου τη Βαλένθια. Οι Ισπανοί συνεχίζουν να προβληματίζουν με την απόδοσή τους.

Η ικανοποίηση στο στρατόπεδο της Νεπτούνας, μετά τη νίκη επί της Βαλένθια ήταν μεγάλη. Εντελώς διαφορετικό κλίμα στην πλευρά των "νυχτερίδων", οι οποίοι παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας στον τέταρτο όμιλο. Διαβάστε τι δήλωσαν οι προπονητές των ομάδων, όσο και ο -πρωταγωνιστής της νίκης των Λιθουανών- Ντεϊβίντας Γκαΐλιους.

Κάζις Μακσβίτις (προπονητής Νεπτούνας): " Όλα κύλησαν εξαιρετικά. Κερδίσαμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Βελτιώσαμε τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στην επίθεση. Κάποιες φορές η Βαλένθια προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε".

Ντεϊβίντας Γκαΐλιους (παίκτης Νεπτούνας): " Είχαμε δύο άσχημα παιχνίδια, και θέλαμε να επιστρέψουμε. Παίζαμε εντός έδρας, όπου είμαστε μία τελείως διαφορετική ομάδα. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και όλα δούλεψαν απόψε. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ από την περιφέρεια, κάτι το οποίο κάνουμε όταν παίζουμε εντός έδρας".

Βέλιμιρ Περάσοβιτς (προπονητής Βαλένθια): " Συγχαρητήρια στην Νεπτούνας για τη νίκη. Σήμερα έπαιξε καλύτερα. Η Νεπτούνας προηγούνταν σε όλο το παιχνίδι και κέρδισε. Ξεκινήσαμε άσχημα στην άμυνα και στα δύο ημίχρονα. Η Νεπτούνας σκόραρε 941 πόντους επειδή δεν παίξαμε άμυνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ