EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Βαλένθια - Λαμποράλ Κούτσα

Δηλώσεις: Βαλένθια - Λαμποράλ Κούτσα

Οι Βέλιμιρ Περάσοβιτς και Σαμ Βαν Ρόσομ μίλησαν για την πρώτη φετινή νίκη της Βαλένθια στη Euroleague, εις βάρος της Λαμποράλ Κούτσα (79-69).

Η παρθενική νίκη της Βαλένθια στη φετινή Euroleague δεν θα μπορούσε παρά να σκορπίσει χαμόγελα αισιοδοξίας στο στρατόπεδο των "νυχτερίδων". Κάτι το οποίο αποτυπώθηκε στις δηλώσεις των Βέλιμιρ Περάσοβιτς και Σαμ Βαν Ρόσομ.

Βέλιμιρ Περάσοβιτς: " Μετά από τρεις σερί ήττες, αυτή η νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ξέραμε ότι μπορεί να αντιμετωπίζαμε προβλήματα, αλλά η ομάδα δούλεψε πολύ καλά και κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Αυτή η νίκη μας επιτρέπει να παλέψουμε για την πρόκριση στο Top 16. Αν παίξουμε καλά στη συνέχεια, θα προκριθούμε. Από εμάς εξαρτάται. Η Λαμποράλ Κούτσα παίζει περίεργο μπάσκετ, με λίγες πάσες και πολλή αυτοπεποίθηση. Όλοι μπορούν να σουτάρουν για τρεις. Σκοράρουν ενενήντα πόντους συχνά πυκνά. Το να τους απαγορεύσουμε τον αιφνιδιασμό ήταν πολύ σημαντικό. Ήταν "κλειδί" για να μην κάνουμε πολλά λάθη, γιατί έτσι θα μπορούσαν να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο. Είχαμε λίγα λάθη, μόλις 6, όταν στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε 18-19. Είναι σημαντικό να κερδίζεις ταλαντούχες ομάδες με αυτόν τον τρόπο. Αυτό το γεγονός, μαζί με την αμυντική μας απόδοση, μας επέτρεψαν να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Σαμ Βαν Ρόσομ: " Ήταν παιχνίδι - "κλειδί" για την πορεία μας στη Euroleague. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Μέχρι σήμερα η άμυνά μας ήταν καλή, αλλά είχαμε πρόβλημα στην επίθεση. Δεν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε τους 70 πόντους. Αν θες να κερδίσεις, πρέπει να σκοράρεις περισσότερο. Όπως ακριβώς κάναμε απόψε. Πρέπει να παίζουμε με πολλή ενέργεια. Ήμασταν λίγο "σοφτ" στην αρχή. Όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δέκα πόντους, αρχίσαμε να παίζουμε με μεγαλύτερη ένταση. και επιθετικότητα. Αυτά τα δύο μας επέτρεψαν να κερδίσουμε το παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ