EUROLEAGUE

Διεκδίκησε ένα Euroleague TV Premium Season Pass και δες όλα τα παιχνίδια της σεζόν στη Euroleague & στο Eurocup

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό των 7DAYS Basketball και διεκδίκησε ένα premium pass για να μπορείς να δεις όλα τα παιχνίδια της EuroLeague και του Eurocup όπου κι αν βρίσκεσαι.

Συνολικά 18 ομάδες, ανάμεσα σε αυτές και 'μεγαθήρια' του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ένας 'μαραθώνιος' αγώνων μέχρι τον μεγάλο τελικό. Η δράση στη EuroLeague έχει ξεκινήσει και η αγωνία κορυφώνεται όσο περνούν οι εβδομάδες. Ποιες ομάδες θα καταφέρουν να μπουν στην οκτάδα και να προκριθούν στα play offs της διοργάνωσης; Ποιες θα μείνουν εκτός; Θα έχουμε εκπλήξεις; Ποιος θα σηκώσει το πολυπόθητο τρόπαιο στο τέλος της σεζόν; Οι απαντήσεις θα δοθούν στο παρκέ, εκεί όπου οι παίκτες δίνουν μάχη για την πρόκριση και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην οκτάδα.

Αν είσαι λάτρης του μπάσκετ, αν αγαπάς τη EuroLeague που μας έχει χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις στο παρελθόν, τότε αυτό το κείμενο είναι για εσένα. Ακολουθώντας δύο απλά βήματα, μπορείς να διεκδικήσεις ένα TV Premium Season Pass για να παρακολουθήσεις όλα τα παιχνίδια της EuroLeague και του Eurocup live η on demand όπου κι αν βρίσκεσαι.

Διεκδίκησε ένα Euroleague TV Premium Season Pass και δες όλα τα παιχνίδια της σεζόν στη Euroleague & στο Eurocup

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό που 'τρέχουν' τα 7DAYS στο Instagram account τους και μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός.

Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό είναι απλά:

Βήμα 1ο: Κάνεις follow στη σελίδα των 7DAYS Basketball στο Instagram

Bήμα 2ο: Κάνεις tag έναν φίλο σου στα σχόλια του παρακάτω post

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ