EUROLEAGUE

Εκτός ομάδας Αλντεμίρ και Ουλουμπάι στη Νταρουσάφακα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS EUROKINISSI

Οι Φουρκάν Αλντερμίρ και Οκμπέν Ουλουμπάι ενημερώθηκαν από τη Ντάρουσάφακα ότι δεν υπολογίζονται ενόψει της σεζόν 2018/19 παρά το γεγονός ότι έχουν συμβόλαιο σε ισχύ.

Με το ημερολόγιο να δείχνει 10 Αυγούστου, οι Φουρκάν Αλντεμίρ και Οκμπέν Ουλουμπάι ενημερώθηκαν από τη Νταρουσάφακα ότι παρά το γεγονός ότι έχουν συμβόλαιο έχουν τεθεί εκτός ρόστερ ενόψει της σεζόν 2018/19. Οι δύο Τούρκοι παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Αχμέτ Τσάκι και είναι υποχρεωμένοι πλέον να αναζητήσουν την τύχη τους αλλού.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι η Νταρουσάφακα δεν έχει λύσει ακόμα τα συμβόλαια των δύο παικτών. Απλώς του έχει ενημερώσει ότι δεν υπολογίζονται και είναι ελεύθεροι να ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Κοινώς, αν οι δύο παίκτες δεν βρουν κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση και δεν βρεθεί μία "χρυσή τομή" στα συμβόλαιά τους θα εξακολουθούν να είναι παίκτες της ομάδας, αλλά θα είναι εκτός ρόστερ.

Την σεζόν 2017/18 ο Αλντεμίρ είχε 5 πόντους και 4.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15.6 λεπτά συμμετοχής και ο Ουλουμπάι 4.9 πόντους, 1.8 ασίστ και 1.9 ασίστ μέσο ο΄ρο σε 17.2 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα.

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ