Οι Φουρκάν Αλντερμίρ και Οκμπέν Ουλουμπάι ενημερώθηκαν από τη Ντάρουσάφακα ότι δεν υπολογίζονται ενόψει της σεζόν 2018/19 παρά το γεγονός ότι έχουν συμβόλαιο σε ισχύ.

ADVERTISING

Με το ημερολόγιο να δείχνει 10 Αυγούστου, οι Φουρκάν Αλντεμίρ και Οκμπέν Ουλουμπάι ενημερώθηκαν από τη Νταρουσάφακα ότι παρά το γεγονός ότι έχουν συμβόλαιο έχουν τεθεί εκτός ρόστερ ενόψει της σεζόν 2018/19. Οι δύο Τούρκοι παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Αχμέτ Τσάκι και είναι υποχρεωμένοι πλέον να αναζητήσουν την τύχη τους αλλού.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι η Νταρουσάφακα δεν έχει λύσει ακόμα τα συμβόλαια των δύο παικτών. Απλώς του έχει ενημερώσει ότι δεν υπολογίζονται και είναι ελεύθεροι να ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Κοινώς, αν οι δύο παίκτες δεν βρουν κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση και δεν βρεθεί μία "χρυσή τομή" στα συμβόλαιά τους θα εξακολουθούν να είναι παίκτες της ομάδας, αλλά θα είναι εκτός ρόστερ.

ADVERTISING

Την σεζόν 2017/18 ο Αλντεμίρ είχε 5 πόντους και 4.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15.6 λεπτά συμμετοχής και ο Ουλουμπάι 4.9 πόντους, 1.8 ασίστ και 1.9 ασίστ μέσο ο΄ρο σε 17.2 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα.