EUROLEAGUE

Έχασε παίκτη πριν από την προετοιμασία η Νταρουσάφακα

Cleveland Cavaliers forward Cory Jefferson (21) stands in the second half of an NBA preseason basketball game against the Philadelphia 76ers, Saturday, Oct. 8, 2016, in Cleveland. The Cavaliers won 108-105. (AP Photo/DavidDermer)
Cleveland Cavaliers forward Cory Jefferson (21) stands in the second half of an NBA preseason basketball game against the Philadelphia 76ers, Saturday, Oct. 8, 2016, in Cleveland. The Cavaliers won 108-105. (AP Photo/DavidDermer) AP PHOTO/DAVIDDERMER

Παρελθόν πριν καν γίνει... παρόν για την Νταρουσάφακα αποτελεί ο Κόρι Τζέφερσον, με το "διαζύγιο" των δύο πλευρών να οφείλεται στις αποτυχημένες ιατρικές εξετάσεις του 27χρονου ψηλού.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Κόρι Τζέφερσον ήρθε μετά βαΐων και κλάδων για την Νταρουσάφακα πριν από περίπου ένα μήνα. Η τουρκική ομάδα είχε επισημοποιήσει τη συμφωνία με τον 27χρονο σέντερ, ο οποίος πέρσι πήρε... γεύση από την EuroLeague με τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο.

Στην πράξη βέβαια, δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην Κωνσταντινούπολη. Τουλάχιστον όχι φέτος. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε πως λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών, με τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα να κάνουν λόγο για αδυναμία του παίκτη να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Κάπως έτσι, ο Αχμέτ Τσακί έχει μείον έναν παίκτη στη διάθεσή του εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Θυμίζουμε πως στη διάρκεια του καλοκαιριού, η Νταρουσάφακα έχασε κι άλλον παίκτη τον οποίο είχε υπογράψει. Ο λόγος για τον Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος κέρδισε ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ μέσα από την παρουσία του στο Summer League του Λας Βέγκας.

AP Photo/DavidDermer

TAGS EUROLEAGUE ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ