EUROLEAGUE

Άγνοια για την ημερομηνία επιστροφής του Μοζγκόφ

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - RUSSIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τιμοφέι Μοζγκόφ παραμένει στα "πιτς" για τη Χίμκι, με τους ανθρώπους της ρωσικής ομάδας να μην έχουν σαφή εικόνα για την ημερομηνία επιστροφής του στην δράση. Τι δήλωσε για το θέμα ο GM της Χίμκι.

Ο Τιμοζέι Μοζγκόφ αποτέλεσε μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές του καλοκαιριού στην EuroLeague. Ο 33χρονος σέντερ άφησε το ΝΒΑ μετά από εννέα χρόνια για να ξαναφορέσει τη φανέλα της Χίμκι, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει καταφέρει να παίξει σε αγώνα. Κι αυτό γιατί κουβαλάει από πέρσι πρόβλημα τραυματισμού.

Στη ρωσική ομάδα δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο επιστροφής του στην δράση, δεδομένου ότι η επένδυση που έκαναν για εκείνον είναι τέτοια (τριετές συμβόλαιο) που δεν θέλουν να τον πιέσουν και να ρισκάρουν ενδεχόμενη υποτροπή. Ο GM της Χίμκι μίλησε για την κατάστασή του, εξηγώντας πως στην παρούσα φάση δεν γνωρίζει κανείς πότε θα κάνει ντεμπούτο -για φέτος- με τη φανέλα της.

" Ξέραμε ποια είναι η κατάστασή του, όταν τον υπογράψαμε. Οι ημερομηνίες επιστροφής του αναβάλλονται διαρκώς, παρόλ' αυτά είμαστε έτοιμοι να τον περιμένουμε όσο χρειαστεί έως ότου ξαναπαίξει. Στην παρούσα φάση, προπονείται μόνος του και συνεχίζει την δουλειά για να ενσωματωθεί πάλι στην ομάδα" δήλωσε σχετικά στο TASS ο Πάβελ Αστάκοφ για το θέμα.

Παρά την απουσία του καλύτερου ψηλού της, η Χίμκι έχει καταφέρει να βρίσκεται στα υψηλά πατώματα της κατάταξης στην EuroLeague, με τέσσερις νίκες μετά από έξι αγώνες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ