EUROLEAGUE

Επίσημο: Τέλος ο Μπαρτζώκας από τη Χίμκι

Επίσημο: Τέλος ο Μπαρτζώκας από τη Χίμκι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τη Χίμκι, με τη ρωσική ομάδα να ανακοινώνει το διαζύγιο με τον Έλληνα κόουτς. Ο Ρίμας Κουρτινάιτις στη θέση του.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Χίμκι αποτελεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας προπονητής δεν θα συνεχίσει στη ρωσική ομάδα, με την ανακοίνωση να αναφέρει ότι το διαζύγιο επήλθε εξαιτίας των αποτυχημένων φετινών αποτελεσμάτων.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντομάτας Ουρμπόνας, τη θέση του θα πάρει ο Ρίμας Κουρτινάιτις και πράγματι δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Μπαρτζώκα, ανακοινώθηκε το deal με τον Λιθουανό κόουτς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρισκόταν στον πάγκο της Χίμκι από το καλοκαίρι του 2017. Την περσινή σεζόν (2017/18) είχε εξαιρετική παρουσία, με την ρωσική ομάδα να προκρίνεται στα playoffs της EuroLeague, και να φτάνει μέχρι τον τελικό της VTB League, όπου έχασε τον τίτλο από την ΤΣΣΚΑ.

Την φετινή σεζόν, οι τραυματισμοί βασικών παικτών, με σημαντικότερο αυτόν του Αλεξέι Σβεντ στο χέρι, είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει πίσω η Χίμκι στην κούρσα της εισόδου στην 8αδα στην EuroLeague, αφού έπειτα από 19 αγώνες έχει ρεκόρ 7-12 και βρίσκεται στην 13η θέση.



TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ