EUROLEAGUE

GM της Χίμκι: "Έχουν σταματήσει οι διαπραγματεύσεις με τον Σβεντ"

ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" / ΠΑΟ - ΧΙΜΚΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο GM της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοφ, κλήθηκε να απαντήσει στη φημολογία των τελευταίων ημερών αναφορικά με τους παίκτες της ρωσικής ομάδας, εξηγώντας πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν γίνεται καμία διαπραγμάτευση.

Η διακοπή της EuroLeague και η αναμονή που υπάρχει για την απόφαση αναφορικά με το μέλλον της φετινή σεζόν συνοδεύονται από δεκάδες μεταγραφικά σενάρια, που βέβαια αφορούν στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Χίμκι δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον γενικό κανόνα, με τον Άντονι Γκιλ και τον Αλεξέι Σβεντ να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ο πρώτος έχει καταγραφεί ως παίκτης που θα αποτελέσει παρελθόν από τη ρωσική ομάδα, ενώ για τον δεύτερο αναφέρθηκε τις προάλλες πως δεν έχει προκύψει κάποια ουσιαστική εξέλιξη αναφορικά με το δικό του συμβόλαιο. Ο GM της Χίμκι, Πάβελ Αστάκοφ, μίλησε στο RIA με αφορμή τα σενάρια για τους δύο παίκτες, τονίζοντας πως τίποτα δεν είναι δεδομένο στην παρούσα φάση. Εξήγησε μάλιστα ότι η διακοπή των διαπραγματεύσεων με τον Αλεξέι Σβεντ για νέο συμβόλαιο έχουν σταματήσει, όπως συμβαίνει με οτιδήποτε αφορά τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

"Δεν θα σχολιάσω τη φημολογία που υπάρχει, ή τις συζητήσεις που γίνονται. Είναι κάτι αχρείαστο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Κάποια στιγμή θα έρθει η άρση της καραντίνας και τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Τότε είναι που θα ξέρουμε τι θα γίνει με τη φετινή και την επόμενη σεζόν. Η EuroLeague προετοιμάζει ένα πακέτο στήριξης για τις ομάδες εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όλα είναι υπό διάλογο, δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι. Δεν μπορείς να... υποσχεθείς κάτι ακόμη σε έναν παίκτη, ούτε να γίνει το αντίστροφο. Όλα είναι αρκετά περίπλοκα στο συγκεκριμένο θέμα. Οι διαπραγματεύσεις με τον Αλεξέι Σβεντ και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν "παγώσει" προς το παρόν. Όλα έχουν σταματήσει" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάβελ Αστάκοφ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ