EUROLEAGUE

Γύρισε ο Σβεντ, διεκόπη λόγω φάρσας η προπόνηση της Χίμκι

Γύρισε ο Σβεντ, διεκόπη λόγω φάρσας η προπόνηση της Χίμκι

Μια γενικότερη αναστάτωση στη Μόσχα οδήγησε στην άρον-άρον ολοκλήρωση της προπόνησης της Χίμκι, στην οποία συμμετείχε ο Αλεξέι Σβεντ που αναμένεται να αγωνιστεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Λίγα λεπτά νωρίτερα από την αναμενόμενη ώρα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Χίμκι (5/2), καθώς οι αρχές της Μόσχας εκκένωσαν το γήπεδο στο οποίο γυμνάζονταν οι παίκτες του Ρίμας Κουρτινάιτις για λόγους ασφαλείας. 100 κτίρια σε κάθε γωνιά της ρωσικής πόλης έγιναν στόχος φαρσέρ που με τηλεφωνικές τους κλήσεις απείλησαν με εκρήξεις βομβών, με αποτέλεσμα να επικρατήσει γενικότερη ανησυχία που επηρέασε και την ομάδα του Αλεξέι Σβεντ.

Παρεμπιπτόντως, ο ηγέτης της Χίμκι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ωστόσο δεν θα αγωνιστεί (7/2) στο ματς με τη Μπουντούτσνοστ για την 22η αγωνιστική της EuroLeague 2018/19. Ο Κουρτινάιτις αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της επόμενης Δευτέρας με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, πριν οι Μοσχοβίτες ταξιδέψουν στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον ΠαναθηναϊΚό (22/2) για την 23η αγωνιστική της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ