EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Να προφυλάξουμε την ρακέτα μας από τους ψηλούς του Ολυμπιακού"

Μπαρτζώκας: "Να προφυλάξουμε την ρακέτα μας από τους ψηλούς του Ολυμπιακού"

O Γιώργος Μπαρτζώκας σημείωσε τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας που έχει η αναμέτρησης της Χίμκι με τον Ολυμπιακό (17/1, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και στάθηκε στην φροντ λάιν των ερυθρόλευκων.

Οι Γιώργος Πρίντεζης (μ.ο. 12,1 π.), Ζακ ΛεΝτέι (μ.ο. 11,2 π.) και Νίκολα Μιλουτίνοβ (μ.ο. 10,9 π.) είναι οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού στην EuroLeague, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, o οποίος σημείωσε και τους υψηλούς στόχους των ερυθρολεύκων.

"Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που προσπαθεί να προκριθεί στο Final Four. Είναι μία έμπειρη και δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Οι τρεις πρώτοι σκόρερ του είναι είναι παίκτες από την φροντ λάιν του, ο Μιλουτίνοβ, ο Πρίντεζης και ο ΛεΝτέι. Είναι μία διαφορετική ομάδα σε σύγκριση με αυτή που είχαμε συνηθίσει στην EuroLeague, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και να προσπαθήσουμε να προφυλάξουμε την ρακέτα μας από αυτούς", δήλωσε ο Έλληνας κόουτς της Χίμκι αναφερόμενος στο παιχνιδι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Τσαρλς Τζένκινς από την πλευρά των παικτών της Χίμκι πρόσθεσε πως "πάντα είναι δύσκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό, ειδικά στην έδρα του. Δεν μπορούμε, όμως, να κάνουμε πίσω, γιατί κατάσταση στην κατάταξη είναι στενή. Πρέπει να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες νίκες μπορούμε στα εναπομείναντα παιχνίδια, ώστε να μπούμε στα playoffs. Με τη νίκη μας επί της Φενέρμπαχτσε αποδείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες. Συνεχίζουμε να παλεύουμε για τα playoffs".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ