ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο αδερφός του Τζέραλντ Γκριν στην Χίμκι!

Ο αδερφός του Τζέραλντ Γκριν στην Χίμκι!
AP PHOTO/MATTHEW HINTON

Ο Γκάρλον Γκριν, αδερφός του παίκτη των Χιούστον Ρόκετς, θα αντικαταστήσει τον Κέισι Πράδερ στην Χίμκι! Διαβάστε ποιο είναι το νέο απόκτημα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα (VIDEOS).

Μία ημέρα πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (9/11, 19:00) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague , η Χίμκι βρήκε τον αντικαταστάτη του Κέισι Πράδερ. Το όνομά του είναι Γκάρλον Γκριν και πρόκειται για τον αδερφό του ΝΒΑερ Τζέραλντ Γκριν, που αγωνίζεται στους Χιούστον Ρόκετς! Ο Γκάρλον Γκριν είναι 27 ετών, έχει ύψος 2,01μ., παίζει στις θέσεις "2" - "3" και πέρυσι αγωνιζόταν στο βελγικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μονς.

Ο Τεξανός γκαρντ/φόργουορντ πήγε τέσσερα χρόνια στο κολέγιο TCU (από το 2009 έως το 2013) και το 2014 άρχισε την επαγγελματική καριέρα του, παίζοντας κατά σειρά στους Καμπέρα Γκάνερς (Αυστραλία), στους Κουναμότο Βόλτερς (Ιαπωνία) και στην γερμανική Τούμπιγκεν, πριν μεταβεί την προηγούμενη χρονιά στο Βέλγιο. Τον Σεπτέμβριο προσπάθησε να βρει μία θέση στο ΝΒΑ και πήρε μέρος στην προετοιμασία των Νιού Όρλεανς Πέλικανς, αλλά αποδεσμεύτηκε λίγο πριν από την έναρξη της κανονικής περιόδου.

Η ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ 2015

Η στιγμή που τον έκανε πάντως διάσημο και στην πατρίδα του δεν είναι ιδιαίτερα τιμητική. Σε έναν προ τριετίας αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος μεταξύ της Τούμπιγκεν με την Μπράουνσβαϊγκ, ο Γκριν έκανε φόλοου κάρφωμα σε μία βολή... αντιπάλου (που προσπάθησε να την χάσει εσκεμμένα για να κυλήσει ο χρόνος) 0,4'' πριν από τη λήξη, κι ενώ η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ με 79-81!

Ακόμα και χωρίς την γκάφα του Γκριν η Τούμπιγκεν πιθανότατα θα έχανε πάλι το παιχνίδι, εντούτοις η φάση έγινε σε τέτοιο βαθμό viral, που συμπεριλήφθηκε ακόμα και στο "Shaqtin' a fool"!

Δείτε highlights από το νέο απόκτημα της Χίμκι, αλλά και την γκάφα του στη Γερμανία:





Photo credits: AP Photo/Matthew Hinton
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ