ΜΠΑΣΚΕΤ

Συγκίνησε ο Μπαρτζώκας για τον Χάνεϊκατ: "Τρεις μέρες δε μπορούσα να μιλήσω"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ×ÉÌÊÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - KHIMKI / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συγκίνησε αναφερόμενος στο θέμα της αυτοκτονίας του Τάιλερ Χάνεϊκατ, αποκαλύπτοντας πως όταν έμαθε τα νέα έκανε τρεις μέρες να μιλήσει.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και δεν το έχει κρύψει ποτέ. Όταν κλήθηκε λοιπόν να μιλήσει για τον θάνατο του Τάιλερ Χάνεϊκατ - και το γεγονός ότι η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι ήταν αυτοκτονία - σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Νικήτα Αυγουλή για χάρη του novasports.gr αυτά που είπε δεν ήταν δυνατόν να μην λυγίσουν και τον πιο δυνατό.

Ο τεχνικός της Χίμκι δήλωσε ότι για τρεις ημέρες δεν μπορούσε να μιλήσει όταν έμαθε τα νέα, μίλησε για τα συναισθήματα όλων στην ομάδα, παραδέχθηκε ότι η ρωσική ομάδα είχε καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση στον Αμερικανό και συγκίνησε όταν χρειάστηκε να μιλήσει για τον Χάνεϊκατ.

Αναλυτικά όσα είπε στην σχετική ερώτηση που του τέθηκε: " Του είχαμε κάνει πρόταση (σ.σ του Χάνεϊκατ) και ήταν η καλύτερη που είχε. Ο Τάιλερ ήταν τρία χρονια στην Ρωσία. Ήταν ένα παιδί από το Λος Άντζελες, μία ηλιόλουστη κατάσταση και μία ζωή εντελώς διαφορετική από αυτή στη Μόσχα, όπου ο καιρός ξέρετε πώς είναι. Προφανώς κάτι τον βασάνιζε.

Όταν έγινε το γεγονός έμεινα τρεις μέρες χωρίς να μπορώ να μιλήσω. Δεν ήταν μόνο το μεγάλο σοκ της τραγωδίας και η στεναχώρια, αλλά και ότι δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη με τίποτα. Όποιον κι αν ρωτήσεις στην ομάδα και να ακούσεις ότι μπλέχτηκε σε μία τέτοια κατάσταση θα σου πω ότι δεν το πιστεύω. Από τις συζητήσεις που κάναμε μέσα στην ομάδα, ακόμα και με τον Άντονι Γκιλ που ήταν ο συγκάτοικος του στα εκτός έδρας παιχνίδια και τον ρώτησα μου είπε ότι "ποτέ δεν κατάλαβα να έχει στεναχώρια, κατάθλιψη.

Ήταν ένας εξωστρεφής άνθρωπος, καταπληκτικό παιδί, χωρίς καμία σκοτεινή πλευρά στην συμπεριφορά του, καμία επιθετικότητα στους αντιπάλους και φυσικά πολύ ταλαντούχος. Μας έδινε 9 ριμπάουντ σαν σμολ φοργουορντ. Φυσικά και τον θέλαμε και του είχαμε κάνει πρόταση με καλά χρήματα. Δεν τον έχουμε μαζί μας, δεν υπάρχει στην ζωή, είναι τραγικό. Είναι μία σκιά πάνω από την ομάδα μας όλη την χρονιά. Αυτό που όλοι έχουμε προβληματιστεί είναι τι θα μπορούσαμε να κάνουμε να τον βοηθήσουμε, γιατί δεν καταλάβαμε ότι είχε θέματα, ότι είχε προβλήματα. Μας έχει μείνει αυτή η στεναχώρια και το απωθημένο. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο να πετάει στο παρκέ και μετά να βλέπεις ένα κουτί, γιατί είδα μία φωτογραφία από ένα κουτί με την στάχτη του, είναι κάτι που με συγκινεί και όπως είπα είναι δύσκολο για την οικογένειά του, για τους φίλους του και την ομάδα μας να το ξεπεράσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ