EUROLEAGUE

Τίμα: "Για να είμαι στη Χίμκι, κάτι πήγε λάθος στον Ολυμπιακό"'

Τίμα: "Για να είμαι στη Χίμκι, κάτι πήγε λάθος στον Ολυμπιακό"'

Ο Γιάνις Τίμας απέφυγε να σχολιάσει τους λόγους που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του Ολυμπιακού, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού στη Χίμκι.

Ο Γιάνις Τίμα έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2020, αλλά θα ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν αγωνιζόμενος με τη μορφή δανεισμού στη Χίμκι. Ο 27χρονος φόργουορντ μίλησε για τη μετακόμισή του στη Ρωσία, ενώ δεν θέλησε να επεκταθεί στους λόγους για τους οποίους δεν "έπιασε" στους ερυθρόλευκους.

"Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό το θέμα. Προφανώς για να είμαι εδώ, κάτι πήγε λάθος", δήλωσε στην "Izvestia" ο Λετονός, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κατάφερε να βρει ρόλο στα πλάνα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Όσον αφορά τους λόγους που τον έκαναν να μετακομίσει στη Ρωσία για λογαριασμό της Χίμκι, τόνισε: " 'Ήρθα εδώ, γιατί θέλω να αγωνίζομαι και να απολαμβάνω το παιχνίδι. Μου αρέσει εδώ. Ο κόουτς (σ.σ. Ρίμας Κουρτινάιτις) με εμπιστεύεται και η Χίμκι είναι μία ομάδα που προσπαθεί για το καλύτερο στην VTB League. Έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα".

Επίσης, ζητήθηκε από τον Γιάνις Τίμα να κάνει τις προβλέψεις του για το ζευγάρι τις αναμετρήσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Μπασκόνια για τα playoffs της EuroLeague: "Πιστεύω πως η Μπασκόνια έχει καλές πιθανότητες. Το απέδειξε με την εμφάνισή της στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Είχε μία πολύ άσχημη τέταρτη περίοδο, αλλά στα προηγούμενα τρία δεκάλεπτα ήταν καλύτερη. Δεν θα είναι εύκολο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μην εκπλαγείτε αν η σειρά οδηγηθεί σε πέμπτο παιχνίδι".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ