EUROLEAGUE

Τίμα: "Προτιμώ να παίζω από το να είμαι στον πάγκο"

Τίμα: "Προτιμώ να παίζω από το να είμαι στον πάγκο"

Ικανοποιημένος από τη παραχώρηση του με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στη Χίμκι εμφανίστηκε ο Γιάνις Τίμα, ο οποίος δήλωσε πως ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν τον υπολόγιζε.

Ο Γιάνις Τίμα θα ολοκληρώσει τη σεζόν στη Χίμκι, καθώς ο Ολυμπιακός τον παραχώρησε δανεικό στη ρωσική ομάδα και ο Λετονός φόργουορντ μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

"Είναι κάτι ενδιαφέρον. Το αντιμετωπίζω θετικά, γιατί πλέον θα έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι. Ο προπονητής του Ολυμπιακός δεν με έβλεπε ούτε στην πεντάδα, ούτε στο ροτέισον. Προτιμώ να παίζων παρά να κάθομαι στον πάγκο. Έτσι, είμαι εδώ στην Χίμκι. Είναι μία φιλόδοξη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε στην EuroLeague και της νέας σεζόν", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 27χρονος Λετονός φόργουοντ στην ιστοσελίδα της Χίμκι και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν η απόφαση του Ολυμπιακού να τον παραχωρήσει του προκάλεσε έκπληξη:

"Καθόλου, γιατί χωρίς την συγκατάθεσή μου δεν θα γινόταν κάτι".

Όσον αφορά για τη νέα του ομάδα και τον Ρίμας Κουρτινάιτις, ο Γιάνις Τίμα τόνισε: "Δεν έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα την Χίμκι. Είναι μία δύσκολη σεζόν για την ομάδα. Υπήρχαν πολλοί τραυματισμοί, αλλαγές στο ρόστερ και ένας νέος προπονητής. Ο Ρίμας Κουρτινάτις πρόσθεσε παίκτες στην ομάδα για να καλύψει τα κενά, έχει την δική του φιλοσοφία και μέχρι τα playoffs της VTB League έχουμε χρόνο για να βρεθούμε σε φόρμα. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον προπονητή. Ήταν στην Ρίγα, όταν έπαιζα στις μικρές ομάδες. Έχω παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια ομάδων του. Ο Κουρτινάιτις είναι ένας προπονητής με όνομα και πολλές εμπειρίες. Πιστεύω πως θα τα πάω καλά μαζί του".

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ