EUROLEAGUE

Χίμκι: Κοντά στην απόκτηση του Καράσεβ

Χίμκι: Κοντά στην απόκτηση του Καράσεβ
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Έναν από τους καλύτερους Ρώσους παίκτες ετοιμάζεται να προσθέσει στο ρόστερ της η Χίμκι, που βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σεργκέι Καράσεβ.

Δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι έχει κάνει η Χίμκι . Μία ημέρα λοιπόν μετά την απόκτηση του Γιάνις Τίμα για τα επόμενα δύο χρόνια, η ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις βρίσκεται πολύ κοντά και στην συμφωνία με έναν από τους καλύτερους Ρώσους παίκτες, τον Σεργκέι Καράσεβ.

Σύμφωνα με την Izvestia, ο 25χρονος σμολ φόργουορντ δεν δέχθηκε την μείωση αποδοχών που του πρότεινε η Ζενίτ μετά το τέλος της σεζόν και επέλεξε να φύγει από την Αγία Πετρούπολη έπειτα από τρία χρόνια. Κάπως έτσι αποδέχτηκε την πρόταση της Χίμκι, προτιμώντας τους Μοσχοβίτες από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, την άλλη ομάδα που τον είχε βάλει στο στόχαστρο.

Την περασμένη σεζόν ο Καράσεβ είχε 16,8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο στο EuroCup με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία πήρε την wild card για την EuroLeague , ωστόσο έχασε τον καλύτερο Ρώσο παίκτη της. Πριν από την Ζενίτ ο Καράσεβ είχε παίξει ακόμα στην Τρίουμφ, ενώ βρέθηκε για μία τριετία (2013-2016) και στο ΝΒΑ, στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και στους Μπρούκλιν Νετς.

Photo credits: AP Photo/Carlos Osorio

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ