EUROLEAGUE

Χίμκι: Μπούκερ αντί Μίκι στο "5"

EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Χίμκι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέβιν Μπούκερ για τον επόμενο χρόνο, με τον 28χρονο σέντερ να καλύπτει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του -για τη Ρεάλ Μαδρίτης- ο Τζόρνταν Μίκι.

Δεν έμεινε για πολύ κενή η ρακέτα της Χίμκι , τουλάχιστον όχι σε ό,τι αφορά στο "5". Η ρωσική ομάδα ενημέρωσε την Τρίτη (16/7) ότι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στην Μπάγερν Μονάχου . Ο 28χρονος σέντερ θα καλύψει επί της ουσίας το κενό που άφησε ο Τζόρνταν Μίκι , που με τη σειρά του θα αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης .

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Χίμκι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στην Pro A (Γαλλία) το 2016 με τα χρώματα της Σαλόν, ενώ δύο χρόνια αργότερα βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα του EuroCup ως μέλος της Μπάγερν Μονάχου.

Υπό τις οδηγίες του Ντέγιαν Ράντονιτς είχε 8.9 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1.5 κατά μέσο όρο στην EuroLeague φέτος, δίχως όμως να μπορέσει να βοηθήσει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, αφού "λαβώθηκε" από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ