EUROLEAGUE

Χίμκι: Νέο διετές συμβόλαιο για τον Ντέβιν Μπούκερ

Χίμκι: Νέο διετές συμβόλαιο για τον Ντέβιν Μπούκερ
BC KHIMKI / TWITTER

Ο Ντέβιν Μπούκερ θα μείνει στη Χίμκι για ακόμη δύο χρόνια, αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ακόμη δύο ανανεώσεις στον ρωσικό σύλλογο.

Από την αρχή της offseason, κατέστη σαφές πως η Χίμκι είχε θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του Αλεξέι Σβεντ και του Ντέβιν Μπούκερ. Ο πρώτος υπέγραψε πριν από μερικές ημέρες το τριετές συμβόλαιο που του προσέφερε ο ρωσικός σύλλογος, ενώ το ίδιο έκανε κι ο δεύτερος σύμφωνα με τον Ντονάτας Ουρμπόνας.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος αποκάλυψε την ολοκλήρωση των διαδικασιών παραμονής του 29χρονου σέντερ στη Μόσχα, μετά από μια σπουδαία σεζόν που τον βρήκε να έχει 11.6 πόντους (με 45.9% στα τρίποντα), 4.8 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο στην EuroLeague. Η συμφωνία των δύο πλευρών εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

Εξάλλου, η Χίμκι ανακοίνωσε το Σάββατο 4 Ιουλίου την μονοετή επέκταση των συμβολαίων του Σεργκέι Μόνια και του Ιγκόρ Βιάλτσεφ. Με μικρό χρόνο συμμετοχής στο rotation του Ρίμας Κουρτινάιτις μεν, αλλά με σημαντικό ρόλο στο κομμάτι των αποδυτηρίων, δεδομένου ότι πρόκειται για τους δύο μεγαλύτερους -σε ηλικία- παίκτες της ρωσικής ομάδας.

Photo Credits: BC Khimki / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ